Apple додаде хомосексуални емотикони во iOS 6

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување

Дали го оправдувате ваквиот потег на Apple?

• Да

Гласови: 25 46,3%
  • Не

Гласови: 29 53,7%

• Вкупно гласачи
    54
А шо, си фати женска педер?
Едноставно - не ми пречат заради тоа што имаат друга сексуална ориентација и тоа не е битно за тоа да одредиш каков човек е некој. Има само луѓе и НЕлуѓе.. А и кој ме почитува мене, го почитувам и јас, зошто да не. Или иди кај мене на профил, првиот пост баш зборам на оваа тема со еден од форумов..

Да бидеш педер покрај толку убави жени е педерска работа.
Ебате педерската вест.

Јас сум сигурен, пишаа еднаш во Вашингтон пост дека, не знам кога, ама ХОМОСЕКСУАЛЕЦ има купено ајфон!

Сеуште се шпекулира за тоа, ама се надевам не е вистина!

Има нешто што се вика јак маркетинг, придобивање одредена популација, нешто што кај нас никад нема да биде сфатено. ;)

Има нешто што се вика аttention whoring, придобивање одредена популација, нешто што кај нас никад нема да биде сфатено. ;)

Fixd for greater justice.
--- надополнето: 15 јуни 2012 во 17:29 ---
Јас сум сигурен, пишаа еднаш во Вашингтон пост дека, не знам кога, ама ХОМОСЕКСУАЛЕЦ има купено ајфон!

Сеуште се шпекулира за тоа, ама се надевам не е вистина!

Некои па викаа дека тие од поодамна купувале ајфони пред ајфонот да биде кул.

Некои па викаа дека тие од поодамна купувале ајфони пред ајфонот да биде кул.

Хипстери.

Во времето кога хипстерите се дружеа со хомосексуалци. Од таму се дознало. Сега нема достапни информации бидејќи почнаа сите полека повеќе и повеќе да се дружат со хомосексуалци, па дружењето со гејеви стана меинстрим и кул, и не баталија.

Сега чув се дружат со бездомници, нешто што се надеваат никогаш нема да стане кул.

Хипстери.

Во времето кога хипстерите се дружеа со хомосексуалци. Од таму се дознало. Сега нема достапни информации бидејќи почнаа сите полека повеќе и повеќе да се дружат со хомосексуалци, па дружењето со гејеви стана меинстрим и кул, и не баталија.

Сега чув се дружат со бездомници, нешто што се надеваат никогаш нема да стане кул.

Не мораше да бидеш озбилен,само се зезав.

Бездомници?Дружење?Изгледа донирањето у добротворни цели стана премногу мејнстрим.

Не мораше да бидеш озбилен,само се зезав.

Бездомници?Дружење?Изгледа донирањето у добротворни цели стана премногу мејнстрим.

Абе ако, и јас се зезам (може требаше да пишам дека се зезам).

Не ми пречат хипстери, ама сериозно нивнава филозофија и лајфстајл е малку тежок. Особено за следење :)

I can't fucking keep up :D

Има нешто што се вика јак маркетинг, придобивање одредена популација, нешто што кај нас никад нема да биде сфатено. ;)
јак?
yak.jpg

Ова предлагам потхитно Владата на Република Македонија да го искористи во своите рекламни кампањи за здравје (под мото - биди јак како јак)

Ова предлагам потхитно Владата на Република Македонија да го искористи во своите рекламни кампањи за здравје (под мото - биди јак како јак)
Делиме 50/50 авторски права?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom