- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.441
- Поени од реакции
- 26.737
Уште да постоеше средството.Не сум купувал до сега средства, ама ова дефинитивно ќе го купам!
Човекот, кој и да е на кој му текнало ова, е гение!![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште да постоеше средството.Не сум купувал до сега средства, ама ова дефинитивно ќе го купам!
Човекот, кој и да е на кој му текнало ова, е гение!![]()
Браво бе. Јако христијански. Сите христијани сте вакви (никакви) или само ти?Значи атеистите кога се работи за вера се најголеми-јадачи евер. И тоа кога се работи за Христијанство..а ако се работи за Ислам несмеат да писнат,зашто може куранот у уста да им го начукаат. Начекале лабава почва и се празнат со своите негативности,типично дегенски,а се прават учени,образувани луѓе..да се такви прво би почитувале став и воља на некој друг и ако е верник треба да го почитува неговиот став..ама спротивно,мизерија се.
коментар на изјавата на таа од креатива- дека уметноста нема граници.
Ако нема граници требало да ја нацрта мајка и’ како кења -покреативно од тоа здравје,
А следниот пат за уште поголема креативност на паното во Чаир нека го нацртаат како го замислуваат Мухамед со средство за чистење во рацете.
Во тој момент ми се чини дека од Креатива - сочно ќе ја почувствуваат слободата на креативноста.
Се прашувам како баш оваа монтажа им текна да се најде на билборд кога се знае дека ќе повреди многумина.
Ako se mnogumina pak ne navredile tuku se navredeni. A tvojata grupa koja e? Malku brazdi na mozocna kora, a i tie isprekinati ili?Па примитивците се секогаш во поголем број
Рекламава е закон . И нема потреба да се тргнува , нели демократска држава сме ?
Башка , што мислите , зошто нема 2 месеца резултати од "чудото" ?Да не мислите уште "испитуваат" ?
Оти е тешко да кажеш дека резултатите покажеле дека црквата ЛАЖЕ !
Иконите не треба да се употребуваат во било каква кампања- особено НЕ во рекламна.
Тоа што некој е атеист не значи дека мора да биде некултурен. За лични потреби може да прави што сака, ама во јавноста мора да се однесува со моралните норми
Од клошари како тебе крајот ни се гледа уште од поодамна.
Ова е таа сорос философија....
Па таа уште нешто јаде гомна на вести ова уметност бла бла бла, уметноста нема граници.
Па утре ако ми текне да направам реклама како и свршува некој у фаца, и после она се брише со хартиена марамица, дали ова ќе биде уметност?.
Да, платен сум да те цензурирам.
Ako se mnogumina pak ne navredile tuku se navredeni.
А што мислиш, од атеисти да не ни е во ваква срање состојба државата а?
Или од морони кои не прочитале посериозно друга книга освен Библијата, и нивната едукација горе доле на тоа се сведува?
Крајот ако дојде, ќе дојде од такви луѓе не од нас. И ова, сите атеисти шти ги поврзуваш со Soros, навистина ти е оригинално. Од каде го извади, од заговорачкиот задник на Миленко ли?
Зошто викаш "се навредени", а не "сме навредени"?
Несакаш да признаеш дека си навреден или?И како тоа огромната поврзаност со господ и црквата се најде на патот со еден провокативен билборд? Ма дај ти се молам, вашата врска е посилна од тоа.
Реков Сорос философија, може индиректно го поврзав Сорос со тоа, ама само мислев на таа либерална философија... За Миленко незнам што и како сере по тв, ама дека сите невладини што се финансирани од Сорос шират дип шит философија, ти кажувам дека сум добро упознаен со тоа.
Муабетот ама ич не е за верници вс атеисти.
Еве да речеме дека јас сум хардкор христијанин, што и кој му дава право на авторот да се исмејува на моето верување, а и тебе што тоа го поддржуваш?