Бокица се откажува од кариерата,нема веќе да ме гледате!

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Вааааууу!!! ПОШО НЕЛИ ТОЛКУ НАПРАИ ЗА ОВАА ЕСТРАДА, ТОЛКУ АЛБУМИ ИЗДАДЕ, ЕДНОСТАВНО ЈА ЗБОГАТИ!!!

Ох не....
Се дешаа девалвација на денарот!

Абе боки боки.... Предвидлив си као пи*ката на Весна. Ама жал ми е што пробуваш вака ниско да привлечеш внимание. Као дете од 10 години си. Не ти купија играчка и сеа протестираш со затворање на самиот себе у собичката. Да ти бев родител, би те заклучил бел ден да не видиш.

Вааааууу!!! ПОШО НЕЛИ ТОЛКУ НАПРАИ ЗА ОВАА ЕСТРАДА, ТОЛКУ АЛБУМИ ИЗДАДЕ, ЕДНОСТАВНО ЈА ЗБОГАТИ!!!
Ја па не, го изгубивме најголемиот г'з на естрадата :pos:

Неуспехот изгледа се должи на одличната реклама за "концертот" (читај дебилниот кич). "Јас одам на концерт на боки 13..." :facepalm::facepalm::facepalm: кои дебили човече.
Фала богу оваа гнасна свиња ќе се тргне од екраните и нема повеке да ги плаши малите деца.

Неуспехот изгледа се должи на одличната реклама за "концертот" (читај дебилниот кич). "Јас одам на концерт на боки 13..." :facepalm::facepalm::facepalm: кои дебили човече.
Фала богу оваа гнасна свиња ќе се тргне од екраните и нема повеке да ги плаши малите деца.
Која контрадикторност е тоа... Да се има пари за реклама за продукт а да се нема истиот. Јасна е намерата. Глуп е и непрактичен више. Потрошена роба. Нека си оди. А јас препорачувам игнорирање.

Конечно ке станеш нормален :cuc:

Која контрадикторност е тоа... Да се има пари за реклама за продукт а да се нема истиот. Јасна е намерата. Глуп е и непрактичен више. Потрошена роба. Нека си оди. А јас препорачувам игнорирање.
А "рекламата", жити рекламата :icon_lol: чист дебилитет.

Јас претпоставував дека ќе има малку луге, а ако се одржеше "концертот" навистина ќе ми беше чудно кои се оние "луге" кои ке одат на истиот.

Со сила убавина не бива. Посебно коа си иритантен дебел трансексуалец на Балкан.

a-funny-pictures-wtf-3-23-09-22.jpg

Лаже дебелиот прави некој глупости, прво вика се откажува а после кон крајот на текстот пишува
До следната средба, Ваш Боки 13

Ако се откажува нема да има следна средба.
Дали е на повидок нова шпанска серија на Сител. Животот на Бокица во 150 епизоди ?

ЛАЖЕ !!!
не е дека не му купиле карти...
му се паѓа циклусот таа вечер, ќе му дојди.

ова од сигурни извори (неговиот календар бил фрлен преку прозор додека БОКИ бил во афект)

А која е таа фамозна реклама што ја зборите?

И нели пред година-две му се деси истото, кога требаше да има концерт во универзална, ама се продале само 14 карти?

А "рекламата", жити рекламата :icon_lol: чист дебилитет.

Јас претпоставував дека ќе има малку луге, а ако се одржеше "концертот" навистина ќе ми беше чудно кои се оние "луге" кои ке одат на истиот.
Реклама или не, дадени се пари за нешто што тој го нуди. Дебилно е и крајно предвидливо ако не може да го оддржи. Тогаш зошто се рекламира коа знае уште од старт дека нема да успее?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom