S
stefi
Гостин
Вааааууу!!! ПОШО НЕЛИ ТОЛКУ НАПРАИ ЗА ОВАА ЕСТРАДА, ТОЛКУ АЛБУМИ ИЗДАДЕ, ЕДНОСТАВНО ЈА ЗБОГАТИ!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја па не, го изгубивме најголемиот г'з на естрадатаВааааууу!!! ПОШО НЕЛИ ТОЛКУ НАПРАИ ЗА ОВАА ЕСТРАДА, ТОЛКУ АЛБУМИ ИЗДАДЕ, ЕДНОСТАВНО ЈА ЗБОГАТИ!!!
Која контрадикторност е тоа... Да се има пари за реклама за продукт а да се нема истиот. Јасна е намерата. Глуп е и непрактичен више. Потрошена роба. Нека си оди. А јас препорачувам игнорирање.Неуспехот изгледа се должи на одличната реклама за "концертот" (читај дебилниот кич). "Јас одам на концерт на боки 13..."кои дебили човече.
Фала богу оваа гнасна свиња ќе се тргне од екраните и нема повеке да ги плаши малите деца.
После мене ништо нема да биде исто...
А "рекламата", жити рекламатаКоја контрадикторност е тоа... Да се има пари за реклама за продукт а да се нема истиот. Јасна е намерата. Глуп е и непрактичен више. Потрошена роба. Нека си оди. А јас препорачувам игнорирање.
До следната средба, Ваш Боки 13
Реклама или не, дадени се пари за нешто што тој го нуди. Дебилно е и крајно предвидливо ако не може да го оддржи. Тогаш зошто се рекламира коа знае уште од старт дека нема да успее?А "рекламата", жити рекламатачист дебилитет.
Јас претпоставував дека ќе има малку луге, а ако се одржеше "концертот" навистина ќе ми беше чудно кои се оние "луге" кои ке одат на истиот.