Бои и модели за невообичаени припадници на посилниот пол

• Креатор на темата Креатор на темата The countess
  • Време на започнување Време на започнување
Try handle this!
John Galliano SS 12
00060m.jpg
00110m.jpg
00130m.jpg
00240m.jpg
00290m.jpg
00070m.jpg

Како е ова „посилен“ пол ?

Мислам no offence, стил си е стил, јас верувам дека и начинот на кој ја се облекувам е одбивен за многу луѓе , ама нездраво ми изгледа некој да е толку слаб.
Недајбоже да треба телевизор или кауч до 5ти спрат да качуваш.

Моделот ја прави облеката да изгледа феминино, иначе би носел голем дел од овие парчиња у некоја комбинација освен тоа на 5 и 7та слика и би изгледале стрејт пошто не сум 25 кила сосе инвалидска количка за близнаци.
А да , и у никој случај папучите на последната слика, those are some ugly motherfucking shoes.

Се вика хипстерски и се работи за вкус за што не се дебатира. Модата е игра а каква улога ќе завземеш е твоја работа малкумина навистина би поиграле и би искомбинирале или изградале свој препознатлив стил, повеќето како стадо овци се водат по она што е нај прифатливо и изложено по продавниците или видено на многу мина па се сигурни дека нема да добијат негативна критика. Додека лани летото носев фармерки во боја и бев чудно сматран, денес седни на ул. Македонија и се ќе видиш од циклама до бледо лилјаково. Прашање на време е се поминува и си оди.

Пропуст, мислев хипстерски стил. (http://www.retronaut.co/2011/09/beard-growing-contest-entrants-kansas-1957/).
Ех не се дебитира за вкус, таа клише реченица е оставена како сувенир од времето кога се организирале балови за да не се налути некоја дама. Енди Ворхол идолот на хипстерската раја го разреши уште во 60тите кога кладе гомно во конзерва од супа и го продаде тешка пара за да му докаже на сите и прати порака дека и те како треба да се дебатира за вкусови.
Ако носиш таква гардероба за да бидеш препознаен од околината и да се вклопиш во стереотипите за одредена група кои имаат слични интереси тогаш мислам дека далеку си од тоа да критикуваш дека треба да си ги промени плебсот застарените сфаќања, зошто и ти самиот не си подобар од нив од причина што се облекуваш така само за да истите те препознаат како член на одредена група и разликата ќе биде дека твоето стадо е само помало и ништо друго, а не зошто ти се допаѓа таквиот тип на гардероба.
Од друга страна ако навистина ти се допаѓа гардеробата како на сликите, тогаш мислам дека твојот вкус за облека е очаен.

Како тебе, на пример.

tumblr_m3vbhlxDXJ1qfio03o1_500.gif

--- надополнето: 5 јуни 2012 во 15:59 ---
Нашите модели 10 пати се подобри/посекси од овие, ќе организираме неколку ревии летово во Охрид ќе има слики од истите Intermodel & Euroteam :)
За конкретн тајминг кога ќе се одржат ревиите ќе има на фб профилот, доколку е некој заинтересиран за каква било презентација на моделите, дали е тоа ревија, снимање музички спот и слично нека ме контактира во ПП.- Acid се извинувам за рекламава се надевам нема да ми го избришеш постов.:)
Да не давам review на секоја слика посебно еве ти го петотто продолжение на Made In Brasil ако воопшто следиш мода за мажи па разликата е повеќе од евидентна
mib5mdc_Page_02.jpg

mib5mdc_Page_07.jpg

mib5mdc_Page_171.jpg

mib5mdc_Page_18.jpg
mib5mdc_Page_73.jpg

MiB676.jpg

--- надополнето: 5 јуни 2012 во 16:04 ---
Пропуст, мислев хипстерски стил. (http://www.retronaut.co/2011/09/beard-growing-contest-entrants-kansas-1957/).
Ех не се дебитира за вкус, таа клише реченица е оставена како сувенир од времето кога се организирале балови за да не се налути некоја дама. Енди Ворхол идолот на хипстерската раја го разреши уште во 60тите кога кладе гомно во конзерва од супа и го продаде тешка пара за да му докаже на сите и прати порака дека и те како треба да се дебатира за вкусови.
Ако носиш таква гардероба за да бидеш препознаен од околината и да се вклопиш во стереотипите за одредена група кои имаат слични интереси тогаш мислам дека далеку си од тоа да критикуваш дека треба да си ги промени плебсот застарените сфаќања, зошто и ти самиот не си подобар од нив од причина што се облекуваш така само за да истите те препознаат како член на одредена група и разликата ќе биде дека твоето стадо е само помало и ништо друго, а не зошто ти се допаѓа таквиот тип на гардероба.
Од друга страна ако навистина ти се допаѓа гардеробата како на сликите, тогаш мислам дека твојот вкус за облека е очаен.

Тогаш ако е клише предвиди ми го крајот и заклучокот на нашиов муабет за тоа што е добро а што не е? Енди е не дискутабилен овде него за да излезам од очајов и да ти бидам рамен ќе ми препорачаш бутици?

Да не давам review на секоја слика посебно еве ти го петотто продолжение на Made In Brasil ако воопшто следиш мода за мажи па разликата е повеќе од евидентна
Па не следам баш, само една плус работа за летово како менаџер во Охрид.

Па не следам баш, само една плус работа за летово како менаџер во Охрид.

Тогаш не си нанесувај тешкотии околу бранење на овие ставови
--- надополнето: 5 јуни 2012 во 16:14 ---
Што се случи со добрите стари фармерки и добрите стари маички?:confused:

Дипли ги за чеиз

Photoshop level: 9999! :)
Па да се гледа дека е монтирана сликата, али моделите се тие, ги има и на други слики на фб профилот. Остави ги машките, оди гледај ги девојките поубави се:vozbud:
--- надополнето: 5 јуни 2012 во 16:23 ---
Тогаш не си нанесувај тешкотии околу бранење на овие ставови
Не треба да сум моден критичар за да ја спознам разликата на нашите модели, со тие на првиот пост. Јас кажувам што е убаво за око како и 95% од популацијата, а да ти кажам право овие манекенкиве и манекените што се осудуваат на гладување воопшто не ми се убави, без разлика какви стандарди запазуваат.

Тогаш ако е клише предвиди ми го крајот и заклучокот на нашиов муабет за тоа што е добро а што не е? Енди е не дискутабилен овде него за да излезам од очајов и да ти бидам рамен ќе ми препорачаш бутици?
Оти мислам дека погрешно ме разбираш цело време, а јас пак имам мислење за себе дека сум прост и едноставен човек.
Не се обидувам воопшто да ти наметнам стил на облекување, само кажувам мој субјективен став дека облеката која што ја преферираш не ми се допаѓа и ми изгледа грдо. Однапред кажувам дека не сум никаков моден критичар, џет сетер или пак авторитет во модата, па затоа моето мислење можеби не вреди ниту пет пари.
Од друга страна ти пак пак со стереотипи ја осудуваш околината дека истите се стадо овци кои се облекуваат според стил кој му е наметнат од конвеционалните модни креатори и Пинк Телевизија, притоа воопшто не помислуваш дека можеби останатите луѓе тоа и навистина го сакаат како ти што сакаш да се облекуваш на сликиве.

DSC_1430.jpg

Јас сепак сметам дека сето ова е некоја неуспешна копија и очајнички обид да се направи илузија на девојка..
Ваши мислења? :)

ц ц ц ц ц - сучки

index.php

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom