O
< O >
Гостин
Try handle this!
John Galliano SS 12
John Galliano SS 12

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сепак сметам дека сето ова е некоја неуспешна копија и очајнички обид да се направи илузија на девојка..
Ваши мислења?![]()
Се вика хипстерски и се работи за вкус за што не се дебатира. Модата е игра а каква улога ќе завземеш е твоја работа малкумина навистина би поиграле и би искомбинирале или изградале свој препознатлив стил, повеќето како стадо овци се водат по она што е нај прифатливо и изложено по продавниците или видено на многу мина па се сигурни дека нема да добијат негативна критика. Додека лани летото носев фармерки во боја и бев чудно сматран, денес седни на ул. Македонија и се ќе видиш од циклама до бледо лилјаково. Прашање на време е се поминува и си оди.
Како тебе, на пример.
Да не давам review на секоја слика посебно еве ти го петотто продолжение на Made In Brasil ако воопшто следиш мода за мажи па разликата е повеќе од евидентнаНашите модели 10 пати се подобри/посекси од овие, ќе организираме неколку ревии летово во Охрид ќе има слики од истите Intermodel & Euroteam
За конкретн тајминг кога ќе се одржат ревиите ќе има на фб профилот, доколку е некој заинтересиран за каква било презентација на моделите, дали е тоа ревија, снимање музички спот и слично нека ме контактира во ПП.- Acid се извинувам за рекламава се надевам нема да ми го избришеш постов.![]()
Пропуст, мислев хипстерски стил. (http://www.retronaut.co/2011/09/beard-growing-contest-entrants-kansas-1957/).
Ех не се дебитира за вкус, таа клише реченица е оставена како сувенир од времето кога се организирале балови за да не се налути некоја дама. Енди Ворхол идолот на хипстерската раја го разреши уште во 60тите кога кладе гомно во конзерва од супа и го продаде тешка пара за да му докаже на сите и прати порака дека и те како треба да се дебатира за вкусови.
Ако носиш таква гардероба за да бидеш препознаен од околината и да се вклопиш во стереотипите за одредена група кои имаат слични интереси тогаш мислам дека далеку си од тоа да критикуваш дека треба да си ги промени плебсот застарените сфаќања, зошто и ти самиот не си подобар од нив од причина што се облекуваш така само за да истите те препознаат како член на одредена група и разликата ќе биде дека твоето стадо е само помало и ништо друго, а не зошто ти се допаѓа таквиот тип на гардероба.
Од друга страна ако навистина ти се допаѓа гардеробата како на сликите, тогаш мислам дека твојот вкус за облека е очаен.
Photoshop level: 9999!
Па не следам баш, само една плус работа за летово како менаџер во Охрид.Да не давам review на секоја слика посебно еве ти го петотто продолжение на Made In Brasil ако воопшто следиш мода за мажи па разликата е повеќе од евидентна
Па не следам баш, само една плус работа за летово како менаџер во Охрид.
Што се случи со добрите стари фармерки и добрите стари маички?![]()
Па да се гледа дека е монтирана сликата, али моделите се тие, ги има и на други слики на фб профилот. Остави ги машките, оди гледај ги девојките поубави сеPhotoshop level: 9999!![]()
Не треба да сум моден критичар за да ја спознам разликата на нашите модели, со тие на првиот пост. Јас кажувам што е убаво за око како и 95% од популацијата, а да ти кажам право овие манекенкиве и манекените што се осудуваат на гладување воопшто не ми се убави, без разлика какви стандарди запазуваат.Тогаш не си нанесувај тешкотии околу бранење на овие ставови
Оти мислам дека погрешно ме разбираш цело време, а јас пак имам мислење за себе дека сум прост и едноставен човек.Тогаш ако е клише предвиди ми го крајот и заклучокот на нашиов муабет за тоа што е добро а што не е? Енди е не дискутабилен овде него за да излезам од очајов и да ти бидам рамен ќе ми препорачаш бутици?
![]()
Јас сепак сметам дека сето ова е некоја неуспешна копија и очајнички обид да се направи илузија на девојка..
Ваши мислења?![]()