The countess
Аристократка

Јас сепак сметам дека сето ова е некоја неуспешна копија и очајнички обид да се направи илузија на девојка..
Ваши мислења?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се работи за класа иако многумина се хомосексуалци...That's GAYYYYYYYYYYYYYYYYY![]()
Мое мислење? Дај да организираме хуманитарна акција и да собереме средства за храна за луѓево погоре, во очајна состојба се... Како да излегле од Аушвиц.
Кој ретард воопшто форсира ваква мода? Сега ми е јасно зошто 80% од фармерките ми заглавуваат при облекување уште кај „листот“ на ногата. Зошто се дизајнирани за мажи со женски нозе, без грам мускул.
Ова посилниот пол треба да биде во наводници. Серизоно некоја жена има амбиции да легне покрај вакво чудо? И Кристијан Бејл во Машинист би им завидил на линијата на суштествава.
Мое сочувствоЈас изледам исто како дечкиве на сликите и форсирам таква мода и не сум во очајна состојба лесно е да добиеш етикета за нешто од да не набројувам од кој тип луѓе но ако си опкружен со слична средина немаш некои проблеми.
Мое сочувство
Закачи некоја слика, да видиме како изгледаш и каква мода тераш.
Не е работата да се рекламираш. Дискутираме во подфорум за мода и убавина, на тема во која ти партиципираш и за стил кој ти самиот рече дека го практикуваш.Кога ќе бидам во очај тогаш би се рекламирал на форум.
Немам некој големи предрасуди за изгледот на некој човек ама навистина не знам што те привлекува во овој хистерски стил?Се работи за класа иако многумина се хомосексуалци...
--- надополнето: 5 јуни 2012 во 14:59 ---
Јас изледам исто како дечкиве на сликите и форсирам таква мода и не сум во очајна состојба лесно е да добиеш етикета за нешто од да не набројувам од кој тип луѓе но ако си опкружен со слична средина немаш некои проблеми.
Не е работата да се рекламираш. Дискутираме во подфорум за мода и убавина, на тема во која ти партиципираш.
Мислев дека би било интересно да го видиме тој (благо феминизиран) стил на облекување кој го форсираш.![]()
Немам некој големи предрасуди за изгледот на некој човек ама навистина не знам што те привлекува во овој хистерски стил?
Во денешново модерно време имиџот не е повеќе знак за распознавање на одредена група како пред 30тина години кога долгата коса беше знак за некоја бунтовност или пак носењето на брада знак за распознавање на уметник, па не ја гледам причината некој да се самоунаказува со ваква гардероба и стил само за да биде препознаен од околината ако му е тоа мотивот.
Секако дека ова е само мој став, ама не може да ми влезе во глава дека некое машко би можело да се бендисува себеси во ваква гардероба.
Како тебе, на пример.BREAKING NEWS Да, постојат жени кои имаат фетиш на изфеминизирани машки