Gaga Style in Macedonia - За или против

• Креатор на темата Креатор на темата The countess
  • Време на започнување Време на започнување
ОД секогаш сум на страната на креативноста и либералноста па да видам некоја многу по различно облечена особа како например Гага со фустанот од месо многу би ми било интересно и и би се восхитувал,ама погледнете веќе посебно таа на втората слика неличи на ништо...сепак ако сакаат да се како гага треба да имаат допирни точки и со модата а не целосно утнати...
Да речеше David Bowie, Grace Jones да те разберев, ама Гага не можам и да сакам, овие првите барем тоа изгледа вкусно, а втората има стил и класа, за страшило.
Гага стил, стилови човече ти се за луѓе без мозок што по цел ден гледаат само ТВ и тоа бираат лоши канали, како Панер, Пинк или нешто друго, нив телевизорот им кажува како да јадат, како да се облекуваат се знаат само од телевизорот, барем еднаш да прегледале некоја читанка за историја на уметност ќе биде одма друго.

Ве поддржувам во идејата да излезете вака облечени надвор, одамна немам видено некој циркус од типот на Медрано во Скопје.
Мое мислење е дека луѓето што се облекуваат вака, освен што се attention whores, имаат премногу вишок време. Ама ако, не ми пречи, баш е интересно да се види некој фрик повремено :)
И плус не ги бива за ништо друго по што би се издвоиле, па мораат да изиграваат кловнови, за да бидат некако забележани. Ова не е начин на живот нити пак некаква авантгарда. Чисто глупирање, исто како Гага што на таа карта си ја изгради цела кариера, а малоумните паднаа на газ од тоа wow колку е она поинаква. Приказни за мали деца.

Да речеше David Bowie, Grace Jones да те разберев, ама Гага не можам и да сакам, овие првите барем тоа изгледа вкусно, а втората има стил и класа, за страшило.
Гага стил, стилови човече ти се за луѓе без мозок што по цел ден гледаат само ТВ и тоа бираат лоши канали, како Панер, Пинк или нешто друго, нив телевизорот им кажува како да јадат, како да се облекуваат се знаат само од телевизорот, барем еднаш да прегледале некоја читанка за историја на уметност ќе биде одма друго.
Не не незначи тоа дека ја сакам,одвртна ми е Гага дури ама девојката има храброст да се појави со нешто многу поразлично и тоа и јас го сакам.Деталите и се неизменични,ама некогаш навистина знае како плашило да се облече.Лично тие промени ги сакам поради тоа што и девојка ми знае да се облекува доста ексцентрично и карактеристично а мене тоа ми се допаѓа :D

Не не незначи тоа дека ја сакам,одвртна ми е Гага дури ама девојката има храброст да се појави со нешто многу поразлично и тоа и јас го сакам.Деталите и се неизменични,ама некогаш навистина знае како плашило да се облече.Лично тие промени ги сакам поради тоа што и девојка ми знае да се облекува доста ексцентрично и карактеристично а мене тоа ми се допаѓа :D
Не станува збор за храброст, туку за пари. Чиста манипулација.

Значи сепак постојат стереотипи..
Сигурни сте дека никогаш не би испробале нешто ново? :D

Не станува збор за храброст, туку за пари. Чиста манипулација.
Па добро,секој си се снаоѓа на свој начин,таа нашла нешто многу по различно со што ќе се истакне,ќе си собере пари и ќе ја снема...ете веќе почна и да ја снемува а ако во скоро време не направи некој хит и фановите најблиски ќе ја запостават!

Би испробале ново, фала богу. Но, при здрав разум нема потреба да изигравам мајмун.
Еве, ти на пример сакаш да пробуваш нови работи, но не би јадела мозок од чивава зачинет со нокти од гавран за доручек, нели? И сега, тоа те прави тебе стереотипна личност? Не заебавај... :)

Невкусно си е невкусно.

Ајде да разграничиме.
Не станува збор за стереотипи, не станува збор за храброст, нити за издвојување од толпата.
Стереотипи можам да имам према металци со долги коси. Пример, да речам еј не се бањаат металците, смрдат со мрсни коси. Тоа е чист пример за стереотип! Овде станува збор за чист невкус и глупост. Немам јас стеротипи према кловновите, едноставно ми се невкусни и прочитани.

Би испробале ново, фала богу. Но, при здрав разум нема потреба да изигравам мајмун.
Еве, ти на пример сакаш да пробуваш нови работи, но не би јадела мозок од чивава зачинет со нокти од гавран за доручек, нели? И сега, тоа те прави тебе стереотипна личност? Не заебавај... :)

Невкусно си е невкусно.

Рецепт за јадењево?
:pos:

КОј ке искочи вака нека го Викне и Амди ке се личите поубо

Што му фали на ова ???
f&m_hoodies_sweatshirt_blue_228711.jpg

That's hot (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom