The countess
Аристократка

Дали имате храбррост вака да се облечете за прошетки низ Македонијава
Што би помислиле на прв поглед за личност вака облечена

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За да ја истакнеш креативноста има многу подобри начини отколку да изигруваш кловн во јавност.Би помислил „алал да и е, не се плаши да си jа отвори креативноста и да проба нешто ново независно од потценувачкиот став на конзервативната околина“.
нема врска коj е стилот, финтата е да облече нешто во што ќе се осети интересно и уникатно - поддржувач сум на авангардата, „кичот“ и на слободното размислувањеЗа да ја истакнеш креативноста има многу подобри начини отколку да изигруваш кловн во јавност.
И тоа не е Гага стил, туку е Лолита стил![]()
Ако фустан од сирово месо има допир со модата, се` има допир со модата..ОД секогаш сум на страната на креативноста и либералноста па да видам некоја многу по различно облечена особа како например Гага со фустанот од месо многу би ми било интересно и и би се восхитувал,ама погледнете веќе посебно таа на втората слика неличи на ништо...сепак ако сакаат да се како гага треба да имаат допирни точки и со модата а не целосно утнати...
Има допир со модата,пример стилот т.е формата на фустанот и е како многу други фустани од друг матерјал!Ако фустан од сирово месо има допир со модата, се` има допир со модата..
Има допир со модата,пример стилот т.е формата на фустанот и е како многу други фустани од друг матерјал!![]()