Како до сопствен СМС сервис?

• Креатор на темата Креатор на темата Litajko
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 април 2008
Мислења
790
Поени од реакции
357
Како до сопствен смс сервис ако некој знае нека пише

Зависи,убаво ти пиша шо ке ти е име,појасни малце :confused:

Ми треба да правам пари. Да продавам типови тие да внесат некој код а автоматски да им стигнат моите типови

Ми треба да правам пари. Да продавам типови тие да внесат некој код а автоматски да им стигнат моите типови
Нееее бе,абе ти опасен си бил.

Јас си знам колку сум опасен. Инаку една дојава јас плаќам од 200 до 1000 евра а така ќе можам да враќам барем половина од парите.

Еве ти линк регистрирај се таму и ке направиш .. очекувам 1 дојава за ова што ти кажав :P да те видиме дали си добар

Јас си знам колку сум опасен. Инаку една дојава јас плаќам од 200 до 1000 евра а така ќе можам да враќам барем половина од парите.
Со срека нека ти е бе.

А ова.. шо ќе речев.. Ако дојавата е точна.. Зошто парите платени за неа - не ги ваѓаш со уплата во кладилница? o_O

А ова.. шо ќе речев.. Ако дојавата е точна.. Зошто парите платени за неа - не ги ваѓаш со уплата во кладилница? o_O

И јас сум се мислел секогаш за тоа. Кога ти ветува сигурен тип, зошто не уплати во 30 кладилници ливче кое ќе носи 5000 еура (максимум од кладилница) и ете му ги 150 000 еура во една реколта, што нема потреба да прави смс типови. Али финтата во комарот е - НИКОГАШ НЕ СЕ ЗНАЕ, така да нему посигурна добивка му се смс типовите.

Секој денеска кажува типови,мисли дека прави пари,а у ствари им ги полни џебовите на кладилниците.

И јас сум се мислел секогаш за тоа. Кога ти ветува сигурен тип, зошто не уплати во 30 кладилници ливче кое ќе носи 5000 еура (максимум од кладилница) и ете му ги 150 000 еура во една реколта, што нема потреба да прави смс типови. Али финтата во комарот е - НИКОГАШ НЕ СЕ ЗНАЕ, така да нему посигурна добивка му се смс типовите.
Мене повеќе ме чуди како луѓе плаќаат за тоа... Остај ти зошто тој не си пишува ливчиња... Пази, плаќаш да речеме 1000 јуричи за „дојава“, па треба да уплатиш уште 1000 минимум (зависи од коефициентот нели) за да можеш да си вратиш парите и да направиш нешто ќар :tapp: Боље со акции ќе си играм да го ебам...

Мене повеќе ме чуди како луѓе плаќаат за тоа... Остај ти зошто тој не си пишува ливчиња... Пази, плаќаш да речеме 1000 јуричи за „дојава“, па треба да уплатиш уште 1000 минимум (зависи од коефициентот нели) за да можеш да си вратиш парите и да направиш нешто ќар :tapp: Боље со акции ќе си играм да го ебам...

Абе кладилницата ти е најголем предизвик на среќа. Значи тука никогаш нема местенки во стилот ти играш 10 утакмици и сеа барселона да се договори да изигра обратно за ти да не фатиш 30.000 денари е невозможно. Али се нашол паметен некој да види дека луѓево едвај 3 погодуваат а не па 10 утакмици за добра пара а минимална 30 денари уплатено, па им нуди утакмици. Јебига секој се снаоѓа како сака, али то како шо кажа е најнеисплатлива инвестиција 1 утакмица - големи пари.
Ако има чоек бело влакно на гз, и со 20 денари ќе погоди 5-6 утакмици што носат голема сума на пари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom