Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нееее бе,абе ти опасен си бил.Ми треба да правам пари. Да продавам типови тие да внесат некој код а автоматски да им стигнат моите типови
Еве ти линк регистрирај се таму и ке направиш .. очекувам 1 дојава за ова што ти кажавМи треба да правам пари. Да продавам типови тие да внесат некој код а автоматски да им стигнат моите типови
Со срека нека ти е бе.Јас си знам колку сум опасен. Инаку една дојава јас плаќам од 200 до 1000 евра а така ќе можам да враќам барем половина од парите.
Јас си знам колку сум опасен. Инаку една дојава јас плаќам од 200 до 1000 евра а така ќе можам да враќам барем половина од парите.
А ова.. шо ќе речев.. Ако дојавата еточна.. Зошто парите платени за неа - не ги ваѓаш со уплата во кладилница?![]()
И неговиотСекој денеска кажува типови,мисли дека прави пари,а у ствари им ги полни џебовите на кладилниците.
Па на некој начин Да..ама он како шо глеам е неискусен и ке паѓаат само "малите деца"И неговиот![]()
Мене повеќе ме чуди како луѓе плаќаат за тоа... Остај ти зошто тој не си пишува ливчиња... Пази, плаќаш да речеме 1000 јуричи за „дојава“, па треба да уплатиш уште 1000 минимум (зависи од коефициентот нели) за да можеш да си вратиш парите и да направиш нешто ќарИ јас сум се мислел секогаш за тоа. Кога ти ветува сигурен тип, зошто не уплати во 30 кладилници ливче кое ќе носи 5000 еура (максимум од кладилница) и ете му ги 150 000 еура во една реколта, што нема потреба да прави смс типови. Али финтата во комарот е - НИКОГАШ НЕ СЕ ЗНАЕ, така да нему посигурна добивка му се смс типовите.
Мене повеќе ме чуди како луѓе плаќаат за тоа... Остај ти зошто тој не си пишува ливчиња... Пази, плаќаш да речеме 1000 јуричи за „дојава“, па треба да уплатиш уште 1000 минимум (зависи од коефициентот нели) за да можеш да си вратиш парите и да направиш нешто ќарБоље со акции ќе си играм да го ебам...