Добро бе милојко никако да те сватам да му ебам матер, кога толку многу сиНа ој србијо мила мати и се што е србско ти е далеку помило и подобро отколку македонското,што не си отидеш да живееш таму ?
Прв пут лајк

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро бе милојко никако да те сватам да му ебам матер, кога толку многу сиНа ој србијо мила мати и се што е србско ти е далеку помило и подобро отколку македонското,што не си отидеш да живееш таму ?
Големо изнанадување, прашање е кој ќе прави влада, што е посилна политичка функција во Србија ме интерсира, Премиерот или Претседателот.
Додаден откако веќе коментирав.Да го прочиташе постот ќе видеше дека има и превод на македонски.
Не се УМИЛКУВАЈПрв пут лајк![]()
Не се УМИЛКУВАЈ![]()
Слобо беше најкатастрофалниот политичар што некогаш бил на власт во Балканот и човекот кој ја осакати Србија од секаков аспект, ниту ја сакаше Србија ниту пак народот, туку само си ги задоволуваше мегаломанските аспирации и заматениот ум.Милошевич беше врв после Краља Петра. Али јебига, никад се незна.
СРБИЈА !!!!!!!!!!!!!!
Веќе претседателот нема никаква улога според мене барем така е во Македонија за во Србија незнам,како и да е нека му е честито на Томислав Николич.
Слобо беше најкатастрофалниот политичар што некогаш бил на власт во Балканот и човекот кој ја осакати Србија од секаков аспект, ниту ја сакаше Србија ниту пак народот, туку само си ги задоволуваше мегаломанските аспирации и заматениот ум.
Што е симптоматично на него сега свршуваат само најголемите шабани во Српска Краина и по некој од Косово и Македонија.
Добри проценти од роднините ми живеат таму и сум релативно информиран за тоа како животарат таму.Кој кур ти знаеш што било добро за Србија.
Честитки за четникот. За прв пат во животот навивав за радикалната опција во Србија.