Томислав Николиќ - нов претседател на Србија

• Креатор на темата Креатор на темата Милојко
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе милојко никако да те сватам да му ебам матер, кога толку многу си :drk: На ој србијо мила мати и се што е србско ти е далеку помило и подобро отколку македонското,што не си отидеш да живееш таму ?

Прв пут лајк :LOL:

Големо изнанадување, прашање е кој ќе прави влада, што е посилна политичка функција во Србија ме интерсира, Премиерот или Претседателот.

Големо изненадување,но и големо разочарување, значи САД и НАТО уште еднаш планираат да се дестабилизира регионот, а можеби се планира уште еднаш да се бомбардира и Белград за да се отцепи и Војводина, Николиќ е апла и јавно против САД,ЕУ и НАТО, а тоа значи=Самоубиство за Србија.

Јас да бев Србин не би се радувал со победата на Николиќ..(n)

ЕУ му честитале победа на Николиќ 3 саата пред да завршат изборите! :pos::pos:

Ај нека им е со лесно на србите.........кога се глупи нека им го.

• Ми се допаѓа
Reactions: oon
Милошевич беше врв после Краља Петра. Али јебига, никад се незна.

СРБИЈА !!!!!!!!!!!!!!
Слобо беше најкатастрофалниот политичар што некогаш бил на власт во Балканот и човекот кој ја осакати Србија од секаков аспект, ниту ја сакаше Србија ниту пак народот, туку само си ги задоволуваше мегаломанските аспирации и заматениот ум.
Што е симптоматично на него сега свршуваат само најголемите шабани во Српска Краина и по некој од Косово и Македонија.

Веќе претседателот нема никаква улога според мене барем така е во Македонија за во Србија незнам,како и да е нека му е честито на Томислав Николич.

Исто е и во Србија.

Честитки за четникот. За прв пат во животот навивав за радикалната опција во Србија.

Слобо беше најкатастрофалниот политичар што некогаш бил на власт во Балканот и човекот кој ја осакати Србија од секаков аспект, ниту ја сакаше Србија ниту пак народот, туку само си ги задоволуваше мегаломанските аспирации и заматениот ум.
Што е симптоматично на него сега свршуваат само најголемите шабани во Српска Краина и по некој од Косово и Македонија.

Кој кур ти знаеш што било добро за Србија.

Кој кур ти знаеш што било добро за Србија.
Добри проценти од роднините ми живеат таму и сум релативно информиран за тоа како животарат таму.

Честитки за четникот. За прв пат во животот навивав за радикалната опција во Србија.

Има некоја посебна причина за тоа? Искрено многу ме изненади резултатов, мислев дека Тадиќ ќе победи. Тадиќ е еден од политичарите за кој имам високо мислење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom