Томислав Николиќ - нов претседател на Србија

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Добро бе милојко никако да те сватам да му ебам матер, кога толку многу си :drk: На ој србијо мила мати и се што е србско ти е далеку помило и подобро отколку македонското,што не си отидеш да живееш таму ?
Прв пут лајк :LOL:

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
2.816
Поени од реакции
1.088
Големо изнанадување, прашање е кој ќе прави влада, што е посилна политичка функција во Србија ме интерсира, Премиерот или Претседателот.
Големо изненадување,но и големо разочарување, значи САД и НАТО уште еднаш планираат да се дестабилизира регионот, а можеби се планира уште еднаш да се бомбардира и Белград за да се отцепи и Војводина, Николиќ е апла и јавно против САД,ЕУ и НАТО, а тоа значи=Самоубиство за Србија.

Јас да бев Србин не би се радувал со победата на Николиќ..(n)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
ЕУ му честитале победа на Николиќ 3 саата пред да завршат изборите! :pos::pos:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Ај нека им е со лесно на србите.........кога се глупи нека им го.

• Ми се допаѓа
Reactions: oon

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Милошевич беше врв после Краља Петра. Али јебига, никад се незна.

СРБИЈА !!!!!!!!!!!!!!
Слобо беше најкатастрофалниот политичар што некогаш бил на власт во Балканот и човекот кој ја осакати Србија од секаков аспект, ниту ја сакаше Србија ниту пак народот, туку само си ги задоволуваше мегаломанските аспирации и заматениот ум.
Што е симптоматично на него сега свршуваат само најголемите шабани во Српска Краина и по некој од Косово и Македонија.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Веќе претседателот нема никаква улога според мене барем така е во Македонија за во Србија незнам,како и да е нека му е честито на Томислав Николич.
Исто е и во Србија.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.167
Честитки за четникот. За прв пат во животот навивав за радикалната опција во Србија.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Слобо беше најкатастрофалниот политичар што некогаш бил на власт во Балканот и човекот кој ја осакати Србија од секаков аспект, ниту ја сакаше Србија ниту пак народот, туку само си ги задоволуваше мегаломанските аспирации и заматениот ум.
Што е симптоматично на него сега свршуваат само најголемите шабани во Српска Краина и по некој од Косово и Македонија.
Кој кур ти знаеш што било добро за Србија.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Кој кур ти знаеш што било добро за Србија.
Добри проценти од роднините ми живеат таму и сум релативно информиран за тоа како животарат таму.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Честитки за четникот. За прв пат во животот навивав за радикалната опција во Србија.
Има некоја посебна причина за тоа? Искрено многу ме изненади резултатов, мислев дека Тадиќ ќе победи. Тадиќ е еден од политичарите за кој имам високо мислење.

Kajgana Shop

На врв Bottom