Сфатив дека...

• Креатор на темата Креатор на темата frose94
  • Време на започнување Време на започнување
Сфатив дека што и да направам и што и да сум направил (а е многу) дека никогаш нема да бидам Тој...

Сфатив дека ограничувањата ми прават дел од животот да ми биде неубав, знаејќи дека тие ограничувања ги задале некои кои можеби никогаш не ги поминале тие ограничувања.

Sfativ deka sakam pak da bidam na mestoto kade sto bev do pred dve nedeli...i se da prodolzi tamu kade sto zastana:)

Сфатив дека...

90% од луѓето сакаат многу нешта, но длабоко во себе само го посакуваат без да се обидат тоа да го добијат и да го имаат без разлика за што и да се работи.

Сфатив дека
Интелегенцијата е обратно пропорционална со среќата.

... дека се нервирам за глупости :(
... дека ако нешто убаво е пишано да ти се случи, ќе се случи, без разлика дали си се отепал од работа или не си мрднал ни со таквото

Sfativ deka ... imam najubava cura na cel svet ... i sfativ da sme najbolji par ... i sfativ deka .... site curi pred tebe bile samo opticki varki ... Ne si najubava samo za mene ... NAjubava si i znam da sekoj muz saka da tr drzi za raka , no samo jas go imam toa zadovolstvo ... Fala ti...

Одамна знам, ама денес се уверив дека луѓево многу не се разликуваме од животните...

Сфатив дека нешто по глупо и понервирачко од кашлање и температура нема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom