Сфатив дека...

• Креатор на темата Креатор на темата frose94
  • Време на започнување Време на започнување
„If she's amazing, she won't be easy. If she's easy, she won't be amazing. If she's worth it, you wont give up. If you give up, you're not worthy. ... Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for“-Bob Marley
колку е само во право

Sfativ ...Ti si problem so sakam da go imam ti si droga so sakam da ja primam ti si tajna sto smrtno me zanima ti si grev so nadusa go zimam.... gabe sise votka ili gajba pivo sto ke mi da dobijam u kladilnica... :P interesno ispadna

„ Никогаш не ме заебал оној на кој не му верувам .. Туку напротив за жал “ Ми рече личноста која ја гледам како најдобриот учител..

Јас сфатив дека дојдоа такви времиња,кога е подобро да имаш,отколку да немаш.

еден ден се ќе си дојде на свое место. Дотогаш, треба да се издигниме над проблемите, да се смееме низ солзите и да не заборавиме дека се се случува со причина.

еден ден се ќе си дојде на свое место. Дотогаш, треба да се издигниме над проблемите, да се смееме низ солзите и да не заборавиме дека се се случува со причина.
Сфатив дека треба да дојдеш на Тим А вс. Тим Б :):D

Сфатив дека треба да се живее животот што поубаво затоа што е краток (се што е убаво кратко трае)

сите се педери што ги нема за искачање, макар и за пола саат .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom