Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Radwanska - Kirilenko (2>8).....................20,5 1
Williams - Kvitova (4>6)...........................22,5 1
Azarenka - Paszek (2>8).........................19,5 1
Kerber - Lisicki (3>7)...............................21,5 1
Темата за типување е затворена! Не знам зашто, али молам да ми се рачунаат мене типовиве.Игор Ј.
Све обратно играш а?![]()
Ако не играм јас до крајот може и ќе се вратиш во борбаЌе прајме пак муабет
мора да барам двојки, да земам некое поенче па да се вратам во борба за најдобар типувач за Вимблдон, но скоро невозможно е.![]()
30,5 ти е границата во гејмови, ти типуваш дали ке биде повеќе или помалку т.е + или -. Денеска Ноле заврши, 6-4,6-1,6-3 ако не се лажам и тоа ти се 26 гејма односно - излезе. А тоа во загради ти е гејмови по сет...во првиот сет да се играат повеќе од 9, во вториор повеќе од 8 итн итн...Djokovic - Mayer (1>9).....................30,5 +
Federer - Youzhny (2>8)..................32,5 +
Murray - Ferrer (3>7)........................40,5 +
Tsonga - Kohlschreiber (2>8)..........39,5 +
Може некој да ми објасни што знаци ова 30,5 + , - 1<9 ? 2<8?
Snoopy- , со цитирањето на горново мислење уште еднаш се докажува дека не ги читате првите мислења од темите, во темата за типување ви е се практично нацртано. Еве уште еднашка ќе повторам, во заградите бројките т.е. на пример 2>8 или 3>7 значи дека доколку играчот т.е. фаворитот кој секогаш стои од левата страна, ако типувате на него добивате 2 или 3 поени, во зависност од бројката напишано лево од знакот " > ", а во случај на другиот пример добивате 3 поени за победа на фаворитот, односно 7 за победа на аутсајдерот.30,5 ти е границата во гејмови, ти типуваш дали ке биде повеќе или помалку т.е + или -. Денеска Ноле заврши, 6-4,6-1,6-3 ако не се лажам и тоа ти се 26 гејма односно - излезе. А тоа во загради ти е гејмови по сет...во првиот сет да се играат повеќе од 9, во вториор повеќе од 8 итн итн...
Kerber - Radwanska (4>6)....................21,5 2
Williams - Azarenka (4>6).....................21,5 +
Djokovic - Federer (3>7).......................41,5 2
Murray - Tsonga (3>7)..........................41,5 +
Игор Ј.
Јас сум Мартин Јунајтед само променив име...немора да ја менуваш табелата сеедно ми е дали ќе ме пишува по стариот или новиот ник![]()