Кајгана тениска лига (дискусија,прашања,совети....)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ранг листата за 26.06.2012 е направена, денешната повторно ќе доцни поради мечот Штепанек - Бекер.

kikosurup влезе во гинисовата книга на рекорди откако сите 8 мечеви ги типуваше на помалку/повеќе и сите 8 ги промаши :D

:pos: Кога неможам сите да ги погодам, можам сите да ги промашам. (y)
Рекорд си е рекорд!

Се извинувам што доцнат ранг листите, имам некои работи да завршам деновиве, очекувајте ги утре готови сите ранг листи заклучно со Сабота (30.06.2012)

грешка имаш , багдатис-мареј (1/9) . Треба обратно

Уживај бе, имаме сигурни 9 поена:icon_lol:
И вчера мислам имаше грешка со Фала-Истомин.

Oчаен сум на турниров.. Се наопко ми испаѓа.. :facepalm:

Уживај бе, имаме сигурни 9 поена:icon_lol:
И вчера мислам имаше грешка со Фала-Истомин.

Фаља - Истомин беше 1,45 за Фаља кога ги ставав типовите па затоа напишав така.

За Мареј ќе биде 1 поен, тоа сум го згрешил.

Бидејќи имав грешка, доколку некој сака да го промени типот во мечот Мареј - Багдатис, повеќето ја имаа пишано 2 бидејќи по грешка носеше 9 бода, а моментално со 1 бод не се задоволуваат, можат тука да го променат својот тип, јас ќе го променам нивното мислење т.е. ќе го напишам новиот тип.

ондак и јас го типувам + :)

Направени се ранг листите кои изостануваа, денешната ќе биде направена по завршувањето на мечевите од понудата.

Започнувајќи од ранг листата за 29.06.2012 т.е. вчерашната, најдесно ќе ги има поените од последниот ден, кој колку поени добил последниот ден и така полесно ќе може да најдете грешка, доколку ја има секако со цел да ја корегираме. Кај еден или повеќе играчи ќе има црни точки, тоа значи дека тој играч бил најуспешен за последното коло. Намерно ги ставав црни, прво мислев црвени но да не помислите дека играчот има добиено:P .... пошо нели такви точки баравте за кај жените, многу губеа и да знаете дали имаат добиено или не :D:pos:

Еј на делба на прво сум?
Пу мајката 3 дена по ред каснам со првите утакмици ќе имав сигурно повеќе

Еј на делба на прво сум?
Пу мајката 3 дена по ред каснам со првите утакмици ќе имав сигурно повеќе

Ај уште сега ќе ги ставам паровите за понеделник, ако повторно закасниш нишо не прајме :D

Гледам на табелата на 26 и 27 имам ист број поени за Вимблдон.. А мислам дека сигурно мора да иам освоено некое поенче.. Ај ако може Игор Ј. да провери да нема некоја грешка.. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom