Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ми пуштиjа email овие од HTCОфицијален апдејт нема теоретска шанса да имате за 4.1
Dear / XXX XXX ,
Thank you for contacting HTC.
With regards to your enquiry, HTC One V could be till Android 4.3 .
Thank you for your patience and understanding.
Се мислам помеѓу HTC ONE V и HTC Desire C. Разликата меѓу двата телефони е 5000 во ОНЕ на тарифата која сакам да земам. Дали вреди да се земи V 5000 ден поскап т.е. колку е подобар од Desire (освен големината која не ми претставува проблем да е помал)
така и планирав, фалаHtc one V има поголем и подобар екран со поголема резолуција, пубав дизајн, мн подобар процесор за разлика од Desire C, подобра камера плус можеш да снимаш хд видеа. Јас мислам дека вреди за парите.
Еве и споредба па види сам![]()
Може, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zlatkoStamatov.macedonianKeyboardДали може да се инсталира македонска поддршка на тастатурата на телефонов? Гледам има француски, шведски, грчки итн., а нема македонски...
нормална работа (да си нонстоп на него и да играш/слушаш музика) - 2 денаја друго да прашам.. колку му држи батеријата со нормална работа,а колку со ненормална ?
нормална работа (да си нонстоп на него и да играш/слушаш музика) - 2 дена
ненормална работа (еднаш у ден да видиш колку е саат или нешто да чепнеш или разговор) - 4-5 дена
дали некој го декодирал и колку му наплатиле? во бт ми побараја 75 евра, зошто бил некоја си понова верзија :/