HTC One V

• Креатор на темата Креатор на темата Sheldon Cooper
  • Време на започнување Време на започнување
Официјален апдејт нема теоретска шанса да имате за 4.1

Не знам јас за Macedonicus, ама на другарчево му се укочува телефонот, ич не е респонзивен и очаен task managment има.

Рам слободен има околу 200, ама џабе, се работи преспоро како за модерен телефон. Направи и factory reset, пак исти курац.

Можеби другар ти заборава да ги гаси апликациите оти кога ќе стиснеш на Home не се гаси апликациjата/играта туку оди на minimize и каj него можеби еден куп ги има натрупани па заборава да ги исклучи. Друго обjаснување не би требало да има. Можеби и мемориската картичка да игра улога, колку повеќе простор толку подобро, каj мене е од 8 ГБ.
oxyGP.png

На пример ако му се вака наредени треба само да ги влече лево или десно и ќе се изгасат.

4.3? 4.1 е џели бин а тебе ти викаат дека ќе одиш до 4.3 :pos:

Официјално нема да има, кој ти пишал мислел до 4.0.3

Се мислам помеѓу HTC ONE V и HTC Desire C. Разликата меѓу двата телефони е 5000 во ОНЕ на тарифата која сакам да земам. Дали вреди да се земи V 5000 ден поскап т.е. колку е подобар од Desire (освен големината која не ми претставува проблем да е помал)

Се мислам помеѓу HTC ONE V и HTC Desire C. Разликата меѓу двата телефони е 5000 во ОНЕ на тарифата која сакам да земам. Дали вреди да се земи V 5000 ден поскап т.е. колку е подобар од Desire (освен големината која не ми претставува проблем да е помал)

Htc one V има поголем и подобар екран со поголема резолуција, пубав дизајн, мн подобар процесор за разлика од Desire C, подобра камера плус можеш да снимаш хд видеа. Јас мислам дека вреди за парите.
Еве и споредба па види сам:)

Htc one V има поголем и подобар екран со поголема резолуција, пубав дизајн, мн подобар процесор за разлика од Desire C, подобра камера плус можеш да снимаш хд видеа. Јас мислам дека вреди за парите.
Еве и споредба па види сам:)
така и планирав, фала

сега да прашам друго, иако малце прашањево не е за тука.. на мобилниов шо го имам сега, андроид 2.1. не ми ја прифаќа лозинката никако.... ја сменав лозинката, го ресетирав телефонот, и пак неќи... а со друг емаил се логира без проблем.... како да го средам то?

Дали може да се инсталира македонска поддршка на тастатурата на телефонов? Гледам има француски, шведски, грчки итн., а нема македонски...

ја друго да прашам.. колку му држи батеријата со нормална работа,а колку со ненормална ?

ја друго да прашам.. колку му држи батеријата со нормална работа,а колку со ненормална ?
нормална работа (да си нонстоп на него и да играш/слушаш музика) - 2 дена
ненормална работа (еднаш у ден да видиш колку е саат или нешто да чепнеш или разговор) - 4-5 дена

нормална работа (да си нонстоп на него и да играш/слушаш музика) - 2 дена
ненормална работа (еднаш у ден да видиш колку е саат или нешто да чепнеш или разговор) - 4-5 дена

хаха,ја обратно мислев под ненормална работа,нон-стоп висење на нет :) фала.

дали некој го декодирал и колку му наплатиле? во бт ми побараја 75 евра, зошто бил некоја си понова верзија :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom