- Член од
- 19 февруари 2006
- Мислења
- 1.768
- Поени од реакции
- 31
The`bItCh напиша:После неуспешните обиди да стигнете до некоја личност која подолго време премногу ви се допаѓа, влегувате во врска со друга личност која се појавува во вашиот живот во вистинско време. Ете се надевате дека така ќе го преминете тој период исполнет со безуспешни обиди. Убаво ви е во сегашната врска, се надевате дека приближно ќе го сакате партнерот колку личноста која не ве рецкала. По кратко време дознавате ( на било кој начин ) дека „нерецкачот“ почнал да се интересира за вас, приметувате дека почнал/а да чувствува нешто.
Се наоѓате на некоја раскрсница и не знаете кој пат да го фатите. Не знаете дали да останете со партнерот со кој сте моментално, дали да прекинете врска и да почнете со личноста која ви се допаѓала и на која сега вие и` се допаѓате.
Што би избрале? Дали ќе се обидете да изградите среќа со партнерот или, пак, ќе ја барате среќата со другиот?
koja e taa licnost sto moze vo sekoe vreme da me ima???da ne e nekoj princ...neznam nekoj sovrsen ne e ...taka da pominalo toa vreme koga sum se interesirala za toj nekoj si.sega dojdeno e vreme koga ke gradam nova vrska so toj so od prva sakal da bode so mene...ako ispadne nesto da vo megjuvreme raskinam ke razmislam dva pati dali sakam da sum so toj so ne me reckal porano