#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Многу ме револтира што се имаат фатено за бабава, побогу, ако е соучесник што ако е жена, нека има 903 години, пак е осомничен соучесник и треба да одговара за тоа што го направила.
Овој че го пука меџународно! Ако има некој да го симне видеово, да го сецне тој дел кај што се закануваат и да го титлува, да се види со што се закануваат "кокичињава невини".
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1uzMbDdFgYU#!
Брзо идејава да се направи во ЕДНА СЛИКА АНИМИРАНА
Со превод
Тргнете го тоа бугарското само и кај старецот само преведете го тоа што вика
„ќе се организираме повеќе„ тој младиот
„алаху акбар„
„ќе го палим скопје„
Од 1:46 до 2:00
АЈДЕ НЕКОЈ

Многу ме револтира што се имаат фатено за бабава, побогу, ако е соучесник што ако е жена, нека има 903 години, пак е осомничен соучесник и треба да одговара за тоа што го направила.
Овој че го пука меџународно! Ако има некој да го симне видеово, да го сецне тој дел кај што се закануваат и да го титлува, да се види со што се закануваат "кокичињава невини".

Јас ќе направам видео за утре ама че го скоцкам убаво со тој како ќе го палел цело Скопје ќе напрам некоја приказна и автобуската станица и ќе фатам и кадри од протестите во Гостивар и разурнатиот манастир во Лешок една комплетна слика за "анѓелите" Ке извадам и кадри од овие Арабискиве исламисти како се дерат и од овие нашиве од протестот да видат дека нема ама баш никаква разлика.

1:55 - момаков директно се заканува дека ке правеле повеќе...

абе добро и со сила да се правам будала и колку и да сакам да не верувам се повеќе ме води мисла дека ке избие нешто големо.... ај да не зборам....

Секоја идеја е добредојдена. И нема потреба да се обраќате на било кого. Овде нема врховни авторитети. Направете го тоа, објавете овде и ќе шириме. Луѓе ќе пишуваат текстови и тој што ќе го направи блогот ќе ги објавува.

тоа ми е и поентата, тимска работа! :)

Граџанство, имам една молба од вас. На романската национална ТВ сакам да и го испратам текстот којшто е пишуван на првиве страни. Мислам дека само со еден мејл нема да напраам ништо, затоа , ако сте во можност, пратете ја романската верзија од текстот и плус молба на англиски за да се стави текстот на нивната веб страна :) office@nationaltv.ro еве го мејлот
Романска верзија:
Skopie, Macedonia, Mai 4
Împrejur 1500 musulmani au protestat în capitalul de Macedonia, Skopie și au căutat eliberarea Islamiștiilor Radicali, care au fost arestați din cauza crimei. Ei ucideau 4 băieți și un bărbat în vârstă de 40 ani, toți macedoneni, pe 2 Mai, la Vinerea Mare, la lacul Smilkovți, aproape de Skopie. Islamiștii Radicali erau arestați după investigația, ce dura 3 săptămâni.

În general, macedonenii sunt creștini, dar albanezii etnici, care reprezintă 20 % din populația în Macedonia, în general, sunt musulmani. În deceniul recent, avea număr crescut cu incidente extremismului religios, importat din Islamiștii Radicali din Orientul Mijloc, dar albanezii macedoneni n-acceptau. Acum, celulele teroriștilor există pe întreg pământul.

La protestul, multe parole au fost strigat: „Allahu Akhbar“, „Moarte pentru creștinii“„Vrem război cu creștinii“ și au fost strigat parole din Al Qaeda.

http://www.taratur.com/data/05.04skopjeprotesti01.jpg

Poliția macedoneană aresta 3 din 5 suspecți pentru masacrul oribil. În Macedonia, nu a fost masacru ca acest, din Doilea Război Mondial. Toate statele vecine Macedoniei au dat un sprijin și au ajutat-o în investigația.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom