- Член од
- 6 мај 2012
- Мислења
- 116
- Поени од реакции
- 62
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Секоја идеја е добредојдена. И нема потреба да се обраќате на било кого. Овде нема врховни авторитети. Направете го тоа, објавете овде и ќе шириме. Луѓе ќе пишуваат текстови и тој што ќе го направи блогот ќе ги објавува.Мислам дека после ова вечер, може да пробаме и со блог.
Секако, ако има членови кои се желни да напишат подолги и издржани мислења околу ситуацијава и други дечки кои би го превеле тоа на англиски.
Така, во континуитет би можеле да објавуваме статии и тие да бидат сместени на едно место.![]()

Многу ме револтира што се имаат фатено за бабава, побогу, ако е соучесник што ако е жена, нека има 903 години, пак е осомничен соучесник и треба да одговара за тоа што го направила.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1uzMbDdFgYU#! na 1:56 ... Ако го зимат жени Хаус ке биде Скопје Хаус, ќе го палим со бензин
твитнете ме или како и да се вика тоа 

Втора страна на темава, прочитајЗначи вака сега, за да можам да учевствувам во ова треба да отворам профил на Twitter... и после?
И после само си онадујш.Значи вака сега, за да можам да учевствувам во ова треба да отворам профил на Twitter... и после?
a do koga ke se prat nemi i proglupavi vladata i makedonskata media deka se e dobro i slozno ziveeme gi slushnavte zakanite i kako gi otepaja decata a vladata samo kazuva kako tie se revoltirani kako tie se navredeni kako tie se diskriminirani KADE E NASHIOT GLAS I ISKAZ VO NEKOJ VESNIK, WEB STRANA? nikade go nema oti ne mnozat so 0Незнам колку паметно би било тоа, после ќе не окарактезираат како хакери - cyber кримиманлци или пак дечишта.
4ti maj petokГраџанство, го мењам румунскиов текст, само не ми текнува протестов, дали беше на 3ти мај? Помош