Божјиот план за бракот

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување
Lingur bese edistveniot sto razmisluvase u dobra nasoka. Drugive...od vaseto ego podaleku ne gledate nieden.
Ateist, se prasuvam, kaj se izgubi? :D
Drugarce dzezersko <3
Кој ме бара? Туа су. :D Од кај знаеш ти за џезот? И не сум Ateist туку Атеист :P

I just...can't :D
Da, pravis grev I ke goris vo pekolot poradi toa :D
Aj mwa, ostajte me da si chillam vo zivotot.
Ke praime irl nekad muabet :*
ti zdosadilo vrtenje :D

spinning-black-white-animation.gif

Vladeam vo muzika be jas, samo ne sakam da se isttaknuvam :P
Od skromnite sum :DD
@metalhammer, dobro, I sega? :D
Така ми е кога не се доизјаснувам. Мислев од кај знаеш за мојот џез. Не мислев да те навредам за џезот воопшто од кај знаш. @metalhammer ??? :confused: (ова беше за збиунка?)

Preteruvam, posto so vakvi kako vas muabet ne se pravi.
I'm tellin you, jas sum stvorena za da ragjam deca I da gi vospituvam, a maz mi da raboti.
I taka I pisuva vo Biblija.
Toa poso ke vospituvam deca, ne me prai "tikva", glupava, nesposobna, smotana, vo nieden pogled inferiorna vo sporedba so mojot soprug.
A @Nessa ako ti mislise deka ke se custvuvas glupavo ako sedis doma I uzivas, go razvivas mozokot vo kreativna nasoka, a ne go tupis so bespotrebni obvrski, do tebe e...
Vo Biblija zborceto "potcinuva" pisav I na 1va strana od temava sto znaci I kako e I sto e I od kade poteknuva. so kirilica pisuvav, u can't miss it.
Lingur bese edistveniot sto razmisluvase u dobra nasoka. Drugive...od vaseto ego podaleku ne gledate nieden.
Ateist, se prasuvam, kaj se izgubi? :D
Drugarce dzezersko <3
Добро е што си створена за тоа,затоа што за размислување очигледно не си...

Becoase I want you to think...you can do better.:)
It's "because".
Site zeni feministki so mislat deka tie so ne se feministki ne znaat da mislat, se vadat so komentarov :D
Aj be idete vie, vodete smetka za maz vi, neka vi pere on alista, vie rabotete za malce pari :D
Za toa vreme, jas mojot ke go pratam na rabota, so parite sto ke mi gi donese ke si viknam cistacka doma, a jas ke uzivam na terasa, ke si kupam 80-3000 I ke si slikam @ night I ke si razmisluvam za filozofija while @ home :D suckitbitchess :D hahah :D
[metaphore]Koa ste budali da nejkjete da bidete gordost na mazot vi, so dolga kosa! So da vi praam. Sisajte se.[/metaphore] :D
Ne be, ne e se tolku crno-belo.

It's "because".
Site zeni feministki so mislat deka tie so ne se feministki ne znaat da mislat, se vadat so komentarov :D
Aj be idete vie, vodete smetka za maz vi, neka vi pere on alista, vie rabotete za malce pari :D
Za toa vreme, jas mojot ke go pratam na rabota, so parite sto ke mi gi donese ke si viknam cistacka doma, a jas ke uzivam na terasa, ke si kupam 80-3000 I ke si slikam @ night I ke si razmisluvam za filozofija while @ home :D suckitbitchess :D hahah :D
[metaphore]Koa ste budali da nejkjete da bidete gordost na mazot vi, so dolga kosa! So da vi praam. Sisajte se.[/metaphore] :D
Ми се допаѓаш.:)
По начинот на размислување и пишување ќе претпоставам дека си помлада од мене.Јас не сум феминистка,тоа движење е отидено во бестрага а на денешнинава се вреднува само способност и неспособност.Сила и интелегенција.Ти што поседуваш од овие две?

It's "because".
Со право Неса рече дека си принцеза, па ти девојче во поголеми бајки веруваш и од пепелашка.
Ќе си го пратиш мажот на работа и ќе чекаш да ти носи пари за да уживаш и филозофираш?!:eek:
Сигурно кога ќе го протриеш и желби ќе исполнува!:vozbud:

Со право Неса рече дека си принцеза, па ти девојче во поголеми бајки веруваш и од пепелашка.
Ќе си го пратиш мажот на работа и ќе чекаш да ти носи пари за да уживаш и филозофираш?!:eek:
Сигурно кога ќе го протриеш и желби ќе исполнува!:vozbud:
:pos: Е да, протриен и желби исполнува :pos::pos::pos:

Ми се допаѓаш.:)
По начинот на размислување и пишување ќе претпоставам дека си помлада од мене.Јас не сум феминистка,тоа движење е отидено во бестрага а на денешнинава се вреднува само способност и неспособност.Сила и интелегенција.Ти што поседуваш од овие две?
Inteligencija I sposobnost da go nateram maz mi da raboti za mene :D
I toa spored Biblija ke bidam ispravna. Kje bidam mirna I tivka I prekrasna zenicka, da me grabnes I da begas!

Inteligencija I sposobnost da go nateram maz mi da raboti za mene :D
I toa spored Biblija ke bidam ispravna. Kje bidam mirna I tivka I prekrasna zenicka, da me grabnes I da begas!
И уште да те убеди некој дека ти не си за расплод и да те чува некој дома само за тоа за да ти („како жена со големо искуство“) раѓаш деца и да ги „воспитуваш“.
По муабетов, ќерка ти ќе ја воспиташ што, да биде спонзоруша?
Да легачи по дома и да биде ок по библијата?
Море со библијата по глава и на двете :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom