Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ti zdosadilo vrtenjeI just...can't
Da, pravis grev I ke goris vo pekolot poradi toa
Aj mwa, ostajte me da si chillam vo zivotot.
Ke praime irl nekad muabet :*
Vladeam vo muzika be jas, samo ne sakam da se isttaknuvamКој ме бара? Туа су.Од кај знаеш ти за џезот? И не сум Ateist туку Атеист
![]()
Така ми е кога не се доизјаснувам. Мислев од кај знаеш за мојот џез. Не мислев да те навредам за џезот воопшто од кај знаш. @metalhammer ???Vladeam vo muzika be jas, samo ne sakam da se isttaknuvam
Od skromnite sumD
@metalhammer, dobro, I sega?![]()
Добро е што си створена за тоа,затоа што за размислување очигледно не си...Preteruvam, posto so vakvi kako vas muabet ne se pravi.
I'm tellin you, jas sum stvorena za da ragjam deca I da gi vospituvam, a maz mi da raboti.
I taka I pisuva vo Biblija.
Toa poso ke vospituvam deca, ne me prai "tikva", glupava, nesposobna, smotana, vo nieden pogled inferiorna vo sporedba so mojot soprug.
A @Nessa ako ti mislise deka ke se custvuvas glupavo ako sedis doma I uzivas, go razvivas mozokot vo kreativna nasoka, a ne go tupis so bespotrebni obvrski, do tebe e...
Vo Biblija zborceto "potcinuva" pisav I na 1va strana od temava sto znaci I kako e I sto e I od kade poteknuva. so kirilica pisuvav, u can't miss it.
Lingur bese edistveniot sto razmisluvase u dobra nasoka. Drugive...od vaseto ego podaleku ne gledate nieden.
Ateist, se prasuvam, kaj se izgubi?
Drugarce dzezersko <3
I love you...why do you do this to me? :'(Добро е што си створена за тоа,затоа што за размислување очигледно не си...
I love you...why do you do this to me? :'(
It's "because".Becoase I want you to think...you can do better.![]()
Ми се допаѓаш.It's "because".
Site zeni feministki so mislat deka tie so ne se feministki ne znaat da mislat, se vadat so komentarov
Aj be idete vie, vodete smetka za maz vi, neka vi pere on alista, vie rabotete za malce pari
Za toa vreme, jas mojot ke go pratam na rabota, so parite sto ke mi gi donese ke si viknam cistacka doma, a jas ke uzivam na terasa, ke si kupam 80-3000 I ke si slikam @ night I ke si razmisluvam za filozofija while @ homesuckitbitchess
hahah
[metaphore]Koa ste budali da nejkjete da bidete gordost na mazot vi, so dolga kosa! So da vi praam. Sisajte se.[/metaphore]
Ne be, ne e se tolku crno-belo.
Со право Неса рече дека си принцеза, па ти девојче во поголеми бајки веруваш и од пепелашка.It's "because".
Site zeni feministki so mislat deka tie so ne se feministki ne znaat da mislat, se vadat so komentarov
Aj be idete vie, vodete smetka za maz vi, neka vi pere on alista, vie rabotete za malce pari
Za toa vreme, jas mojot ke go pratam na rabota, so parite sto ke mi gi donese ke si viknam cistacka doma, a jas ke uzivam na terasa, ke si kupam 80-3000 I ke si slikam @ night I ke si razmisluvam za filozofija while @ homesuckitbitchess
hahah
[metaphore]Koa ste budali da nejkjete da bidete gordost na mazot vi, so dolga kosa! So da vi praam. Sisajte se.[/metaphore]
Ne be, ne e se tolku crno-belo.
Со право Неса рече дека си принцеза, па ти девојче во поголеми бајки веруваш и од пепелашка.
Ќе си го пратиш мажот на работа и ќе чекаш да ти носи пари за да уживаш и филозофираш?!
Сигурно кога ќе го протриеш и желби ќе исполнува!![]()
Inteligencija I sposobnost da go nateram maz mi da raboti za meneМи се допаѓаш.
По начинот на размислување и пишување ќе претпоставам дека си помлада од мене.Јас не сум феминистка,тоа движење е отидено во бестрага а на денешнинава се вреднува само способност и неспособност.Сила и интелегенција.Ти што поседуваш од овие две?
И уште да те убеди некој дека ти не си за расплод и да те чува некој дома само за тоа за да ти („како жена со големо искуство“) раѓаш деца и да ги „воспитуваш“.Inteligencija I sposobnost da go nateram maz mi da raboti za mene
I toa spored Biblija ke bidam ispravna. Kje bidam mirna I tivka I prekrasna zenicka, da me grabnes I da begas!
Inteligencija I sposobnost da go nateram maz mi da raboti za mene
I toa spored Biblija ke bidam ispravna. Kje bidam mirna I tivka I prekrasna zenicka, da me grabnes I da begas!
Od skromnite sum jas
Ако си убава и згодна овде прекинувам со едукацијата.![]()