NBA Finals 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
Па Данкан може да го чува Грифин , ама освен Данкан , нема некој друг толку квалитетен центар во Сан Антонио , Блер и е низок , му фалат сантиметри , а Сплитер е некако се уште неискусен и слаб , Данкан ќе ги чува Грифин или Рендолф , а кој ќе ги чува Де Андре Џордан или Марк Гасол , не може се сам Данкан . А и тоа чување од Данкан ќе видиме , со Грифин многу помлади центри имаа проблеми сезонава .
Па Де Андре и не е некој офанзивен играч, повеќе во дефанзива помага. Јас мислам дека Пол ќе биде поголем проблем ми текнува лансаката сезона сам им играше на Лејкерс у плеј оф.

Досадна утакмица Спарси-Јута, хајлајт на утакмицата досега
24n4ba9.gif

јебига

ајде лејкерс-денвер сигурна појака ќе биди, бајнам против мекги :icon_lol:

Фаворитите јако дома за сега. Кај и да е ќе пукне некое изненаџење. Осеќам Лејкерс? :D

Мозгов оти не им игра на Денвер o_O

^ од кај па овој успеа да погоди 3 тројки у низа :pos:

каква серија на Блејк :cuc:

промашување врз промашување од двете страни -.-

^ од кај па овој успеа да погоди 3 тројки у низа :pos:
Ќути еј и ја се фатив за глава и не ми беше јасно:pos::pos::pos:

Раководствово на Денвер треба да побара да се испита да не е под некои недозволени средства овој :pos::pos::pos::pos:

До негде да. Ама пак таа е некако најизрамнета, барем според мене нема некоја огромна разлика меѓу тимовите. Ни едните ни другите имаат суперстар. Очекував клупата да ја реши утакмицата ама ете Орландо им ја собра првата. Мислам ЛА ќе падне у второ :) ( ги буцкам малце работиве)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom