RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
Кој гледал сезона, а богами и плеј оф преку стрим, нема шанси да ја утнал рекламава. Ова Doodle Jump од глава не ми излегува 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку и да е предобар играч дурант, годинава МВП е Џејмс.ДУРАНТ МВП!
Е ради ова треба да е МВП, и покрај што играше лошо си зема одговорност на крај и ја реши утакмицата.
Се виде тоа што Вестбрук се одмарал последните неколку утакмици, одлична партија од него. Харден се врати и изигра фантастично. Ибака како и секогаш доминантен во одбраната. Браво ѕверови!
Да се знае дека сум фан на Оклахома.
#ThunderUp!
Нека поминат Клиперс прво против Гризлите па после ќе прајме муабет.Оклахома - Клиперс на запад , и Чикаго - Мајами на исток финалиња .
Оклахома - Клиперс на запад , и Чикаго - Мајами на исток финалиња .
Сан антонио, Лејкерс, Мемфис , Даллас не се отпишуваат лесно големите екипи, така да неизвесно е сеуште.Не треба Сан Антонио тек така да ги отпишуваш, тим со огромно искуство се + играат ко воопшто да не се стари. А и Клиперс со Мемфис ќе биде интересно...
Не треба Сан Антонио тек така да ги отпишуваш, тим со огромно искуство се + играат ко воопшто да не се стари. А и Клиперс со Мемфис ќе биде интересно...
Абе види сега , јас не ги толку отпишувам Сан Антонио ама реално едно е регуларен дел од сезона а плеј оф е сосема друга приказна . Плус нема играч кај Сан Антонио што ќе го сопре Блејк Грифин или Зек Рендолф , кој помине од Клиперс и Мемфис ќе игра во финале на западот , Сан Антонио се многу бавни , впрочем лани и испаднаа од Мемфис , среќа за нив па Јута не е силна како Мемфис . Плус Мемфис игра цврста одбрана и не прима многу поени .
Оваа година Сан Антонио играат многу подобро од претходната, Паркер одигра предобра сезона а и како тим имаат каде каде поголемо искуство за разлика од Клиперс. Грифин освен куцање и колку толку од пост да направи нешто друго нема, мислам дека Данкан може да го чува без проблем. А Мемфис (тим за кој навивам од западот) се предобри некако сезонава како тим, само што Рендолф после повредата не е истиот од порано, ама се надевам дека ке се врати и дека ќе играат со Мајами финале.