Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веројатно ќе биде доста лош резултатот на КМБ, случајно разбрав за огромен предмет со ненаплатлив кредит.
Искрено не знам како се пишува во билансот кредит стасан до извршител. Усогласување или отпишување. Се работи за сума од над 100м денари.Де де што си толку таинствен ... за кој кредит се работи ... за Фени,Кавадарци ли е ...
обично Банките ако не е политичка наредба или Хари вмешан, си се заштитуваат![]()
Јас мислам во биланс на успех или во точка 16. „Останати расходи од дејноста“ или пак во магичната точка 12. „Исправка...“ таму најмалку страшно ќе изгледа, ќе се помеша со останатите.Искрено не знам како се пишува во билансот кредит стасан до извршител. Усогласување или отпишување. Се работи за сума од над 100м денари.
Се разбира дека постои, и треба, но мислам нема да се постигне ништо. Ова произлегло од „редовно работење“, пари нема, некој мал ќе добие укор и толку.@Bafra не ми е јасно како би дале кредит без покритие?
Банката има одговорни лица, ако се случи такво нешто нели постои можност за тужба од акционерите
@Bafra не ми е јасно како би дале кредит без покритие?
Банката има одговорни лица, ако се случи такво нешто нели постои можност за тужба од акционерите
Се сложувам, ама ете имаше таков пример во Македонија. Кога малите акционери го тужеа Макпетрол и имаше некакви импликации.Ти ова сериозно или ... секаде го прават тоа банките од Њујорк до Пекинг, од Осло до Јоханесбург. Можност имаш ама иди направи го да те видам
Kriminal neviden !!!Well that escalated quickly.
600м исправка за еден квартал.
Kriminal neviden !!!![]()