GRNT 70010.000 НЛБ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
GRNT 70010.000 НЛБ
Изгледа течат инсајдерски информацииGRNT 700
Od koi poslednite 10 po 10.20010.000 НЛБ
10.000 НЛБ
Јас типувам на 180денари нетоФин промет денес со КМБ, 200.000 евра. Ќе биде интересно за 2-3 недели кога треба да се објави планот за дивиденда, мој тип 150 ден нето.
Јас типувам на 180денари нето![]()
Рано е план за дивиденда во април мај ќе се знае по собрание...инаку и јас мислам дека ќе биде толку окулу 150 ден.Фин промет денес со КМБ, 200.000 евра. Ќе биде интересно за 2-3 недели кога треба да се објави планот за дивиденда, мој тип 150 ден нето.
Лани повеќето чекале на први да ги објават резултатите. Интересно е како Комерцијална на толку комплексна компанија ептен рано ја финишираат завршната сметка.
Не верувам да тактизираат. Едноставно рокот од централен регистар е 28/2 така што сите постепено си ги тераат работите зошто сепак е комплексен процес.Комерцијална навреме ја финишираа завршната сметка и навреме ја објавија. Јас се чудам што прават другите и зошто калкулираат со објавувањето на извештаите?
На пример, ако не се лажам банките до НБРМ имаат обврска до 15 јануари да ги испратат финансиските извештаи.