Колку сте лоши како љубовници?

• Креатор на темата Креатор на темата ЃАВОЛЧЕ
  • Време на започнување Време на започнување
РАК – НАЈНЕЖЕН
Нежен и чувствителен, нема да го направи првиот чекор. Бавен и недоверлив каков што е, бара максимална поддршка од вас. Но најбрзо ке го читате како отворена книга, а штом завладее првата збунетост помеѓу вас ќе почне префинета игра, полна со возбудување. Под неговата нежност и слаткост се крие еротика и фантазија од 1001 ноќ.

Toa e toa

ВОДОЛИЈА – НАЈЛИБЕРАЛЕН
Ова е љубовник што знае да се воздржи, но само на кратко. За либералната Водолија сексот е облик на дружење и не му се потребни никакви заклетви на љубов и верност. Неговата страст повремено е зачинета со примеси на интелектуализам и духовитост. Имајте на ум дека во сексот можат да се претворат во вистински животни.

:pos2:

СТРЕЛЕЦ – НАЈПРИФАТЛИВ
Ќе сака веднаш, од стоење. Не доаѓа предвид да му се спротиставите, ке ви докаже дека без него не можете. Ни малку не е инхибиран, ужива и дава уживање, без многу зборување. Мора да знаете дека стрелецот не знае да чека: доколку за 5мин по запознавањето не му паднете во кревет, ке го загуби интересот за вас. Партнерот на Стрелецот може да се смета за среќник се додека не биде заменет за нов.

:nenene:

JeCILaDy напиша:
БЛИЗНАЦИ – НАЈРАЗИГРАН
Еротиката е главна преокупација на близнаците. Бидејки фантазијата има влијание, двојно е талентиран и ке ја користи од почетокот до крајот. Кога еднаш ќе влезе во рингот, неговата љубовна битка се движи со неверојатна брзина од нежност до агресивност, од нестрпливост до агресивност. Не трпи монотонија и цело време си игра.

Болдираното е точно. А зошто насловот гласи „лоши како љубовници” ?
Само една замерка имам за нас Близнаците.
Не се многу издржливи, бидејќи поради брзото темпо , мн. често се случува да се уморат.

РИБИ – НАЈПОПУСТЛИВИ
Рибите поседуваат разочарувачка нежност. Со неа може да има бесконечни расправии, но кога ке се одлучи да се предаде, тоа е безусловно предавање. Бидете мудри и уверете го дека ве излудил неговиот шарм и неговиот мистериозен поглед. Кога рибата освојува, како мамец на јадицата ќе ги постави најласкавите комплименти, а кога еднаш ќе паднете во нејзината мрежа, ви нема спас.

:bravo: :bravo: :bravo:

СТРЕЛЕЦ – НАЈПРИФАТЛИВ
Ќе сака веднаш, од стоење. Не доаѓа предвид да му се спротиставите, ке ви докаже дека без него не можете. Ни малку не е инхибиран, ужива и дава уживање*, без многу зборување. Мора да знаете дека стрелецот не знае да чека: доколку за 5мин по запознавањето не му паднете во кревет, ке го загуби интересот за вас. Партнерот на Стрелецот може да се смета за среќник** се додека не биде заменет за нов.
*доста е точно ова, се правам за да биде среќна т.е. да ужива
**пааааа....што знам неможам да кажам јас ама според првото што го напишав колку што можам да и пружам ваљда да ќе биде најсреќна, само уште ја чекам таквата:tapp:

JeCILaDy напиша:
БЛИЗНАЦИ – НАЈРАЗИГРАН
Еротиката е главна преокупација на близнаците. Бидејки фантазијата има влијание, двојно е талентиран и ке ја користи од почетокот до крајот. Кога еднаш ќе влезе во рингот, неговата љубовна битка се движи со неверојатна брзина од нежност до агресивност, од нестрпливост до агресивност. Не трпи монотонија и цело време си игра.

Болдираното е точно. А зошто насловот гласи „лоши како љубовници” ?

Demek ti si bliznaci a ?

Fortune напиша:
Јас сум шокирана. Шубо е кажано

I jas isto:)

СКОРПИЈА – НАЈЖЕШКИ
Љубовта и сексот за него се исконска енергија. Тој бара уживање, но знае и да го понуди, давајќи се од себе. Тоа не се однесува само на телото – ве фати ли во своите клешти, ке ви ја зароби душата. Неговата сила често ке ве остава без воздух, но и неочекуваните напади на нежност ке стигнат во вистинскиот момент. Го знае патот до дното на сетилата и својот партнер таму го води по сопствена желба.
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:):) i taka e;)

SKORPIJA

Ukoliko ste preterano emotivni, a za oko vam je zapala Skorpija, bežite glavom bez obzira! Ona je potpuno nezainteresovana za mišljenje drugih. Voli da odgovara i prilično je svojeglava. U ljubavi je posesivna, a u seksu nestalna, neprestano teži novim osvajanjima.
Muškarac - Strastven je i istovremeno tajanstven. Kad opazi ,"plen", nikako ne odustaje. Voli seks ,"na brzinu" i ne bira ni mesto, ni vreme za to.
Žena - Njena erogena zona su - dlanovi! Ukoliko imate strpljenja da je nežno milujete po njima, pola posla ste obavili, a da niste ni svesni. Ne podnosi neodlučne i slabiće.

ОВЕН-НЕСТРПЛИВ
Својата страст ја сметаат за интегрален дел на својата физичка форма, обично блескава, што им е бескрајно важно. Покрај толку телесна сила, кому му е грижа за техниката. Нивната девиза е: САКАМ СЕ, СЕГА И ОВДЕ. Тешко вам, ако сакате драстично да го скротите. Во тој случај ризикувате да му пропадне (но и вам) вечерта. Па ви останува да се помирите со фактот дека е нестрплив.
Tocno tocno :aplauz:

РИБИ – НАЈПОПУСТЛИВИ
Рибите поседуваат разочарувачка нежност. Со неа може да има бесконежни расправии, но кога ке се одлучи да се предаде, тоа е безусловно предавање. Бидете мудри и уверете го дека ве излудил неговиот шарм и неговиот мистериозен поглед. Кога рибата освојува, како мамец на јадицата ќе ги постави најласкавите комплименти, а кога еднаш ќе паднете во нејзината мрежа, ви нема спас.

Нема врскааа пола од ова, само болдот до некаде ми одговара ...

ЛАВ – НАЈСТРАСЕН
Тој е најстрасниот љубовник во зодијакот, кој ке ви подари страсни ноќи. Ослободен е од комплекси, а неговата сензуалност и еротизам се ненаситни, па ќе ви СКОКНЕ тогаш кога најмалку ке се надевате. За него физичката љубов е некој вид на секојдневен ритуал од кој нема да се откаже по никоја цена, бидејќи всушност тоа е ритуалот на превласта и моќта. Вашиот еротски живот со него ке биде секогаш интересен и жив.

А ова како мене да ме опишувале ... се се баш се ми одговара ... Можеби ми надвладеал лавот (подзнакот) во мене :toe:

СКОРПИЈА – НАЈЖЕШКИ
Љубовта и сексот за него се исконска енергија. Тој бара уживање, но знае и да го понуди, давајќи се од себе. Тоа не се однесува само на телото – ве фати ли во своите клешти, ке ви ја зароби душата. Неговата сила често ке ве остава без воздух, но и неочекуваните напади на нежност ке стигнат во вистинскиот момент. Го знае патот до дното на сетилата и својот партнер таму го води по сопствена желба.

Многу јасно:zlo:

ЃАВОЛЧЕ напиша:
ОВЕН-НЕСТРПЛИВ
Својата страст ја сметаат за интегрален дел на својата физичка форма, обично блескава, што им е бескрајно важно. Покрај толку телесна сила, кому му е грижа за техниката. Нивната девиза е: САКАМ СЕ, СЕГА И ОВДЕ. Тешко вам, ако сакате драстично да го скротите. Во тој случај ризикувате да му пропадне (но и вам) вечерта. Па ви останува да се помирите со фактот дека е нестрплив.
Кога не знае што пропушта, јас сум и крив??? :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom