smihajlo
Superposition, Relentless
- Член од
- 11 август 2010
- Мислења
- 3.755
- Поени од реакции
- 4.526
Фала на одговорот.Дечки, само то име ти кажува што е. Инаку можно е твојот антивирус да не го наоѓа. Затоа користи некој мултискенер на интернет. А и од cnet, нема нешто добро на таа тема. Инаку тоа тие легална програма, што може да се користи за нелегални работи. Ако сакаш да знаеш повеќе околу ова, пиши ми у пп. Инаку, зависи од кејлогерот, има Advanced Keylogger-и кој имаат разноразни функции. Но во поново време, ретко кој користи кејлогери, затоа што постојат понапредни програми, наречени RAT-s (Remote Administration Tools) и постојат верзии и што се плаќаат. И овие најчесо се користат за нелегални работи. Преку нив, хакерот може да ти го контролира цел компјутер, доколку те зарази, секако. Може да те гледа, преку камера што правиш, па да ти гледа десктоп, што работиш во моментот и разно разни чуда. Со среќа.
Гледам повеќето како тебе размислуваат можеби бидејќи дефиницијата која ја имаме за што е тоа вирус е различна.
За некои луѓе постојат тешки,лесни,опојни дроги - за мене постојат само дроги аналогно на ова според мене Keylogger е вирус иако тука е под категорија Keylogger.