Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.338
- Поени од реакции
- 34.811
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Темата е повторно отворена. Некој праша дали ќе има нови собири... Има таква најава?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
niedna vojna ne pocnala poradi incidenti , i zatoa ne navreduvaj ja inteligencijata na forumasite, za sekoja vojna postoi povod i pricina , a site ovie incidenti se odnapred podgotveni i izvrseni tokmu od ,,ostetenite,, onie sto barale izgovor za pocetoik na vojnata. aj sega uste kazi deka vojnata vo bosna pocnala poradi ubistvo na svadba , ama potoa kazi i deka site tri strani veke imale podgotveno oruzje za taa vojna, tuku koga veke go spomna rajstagot , spomeni go i napadot na polskite vojnici vrz radiopredavatelot , ama vsucnost bil izvrsen od samata nem,acka tajna sluzba, ne navreduvaj ni ja inteligencijataПостирав во друга тема, ајде и тука. До сите:
http://www.plusinfo.mk/vest/40337/-...ski-zemji-so-ultimatum-do-Vladata-na-Gruevski
Што има тука необично што повикувам да се баталат сите протести?! Вакво нешто веќе се има случено во светот:
http://en.wikipedia.org/wiki/1953_Iranian_coup_d'état
http://en.wikipedia.org/wiki/Gulf_of_Tonkin_incident
http://en.wikipedia.org/wiki/Reichstag_fire
Znachi, vo sive incidenti koi gi postirav, a koi denes se opshto poznati fakti, se raboti za izscenirani incidenti koi dovele do nesakani posledici, samo poradi toa shto Narodnite Masi koi se na nekoj nachin zameshani vo tie incidenti, ne pokazhale dovolno strplivost i mudrost, ne bile sposobni da se odnesuvaat kako razumni sushtestva, tuku potpadnale na lagite na razni debili, koi bile samo bedni slugi...
Incidentot od Tonkin dovede do vojnata vo Vietnam i ushte nekolku drugi konflikti. Brojot na zhrtvite e ogromen.
Incidentot vo Iran, dovede do nekolku podocnezhni konflikti, vkluchuvakji gi i poslednite dve vojni vo Irak, a e povrzan i so nekoi drugi konflikti vo regionot. Brojot na zhrtvite e ogromen.
Incidentot od Rajhstagot, dovede do Vtorata Svetska Vojna...
БАТАЛЕТЕ ПРОТЕСТИ !!!
Очигледно единствената интелигенција која ја засегнав е твојата. Имаш линкови од ВИКИПЕДИЈА, а ти ми претиш околу релевантноста?! Толку ти е капацитетот, не ти замерувам, мора да има и такви како тебе. Немој да си го замараш мозокот со вакви комплексни работи, ти можеш само плитко, остави го длабокото орање на поинтелигентните.niedna vojna ne pocnala poradi incidenti , i zatoa ne navreduvaj ja inteligencijata na forumasite, za sekoja vojna postoi povod i pricina , a site ovie incidenti se odnapred podgotveni i izvrseni tokmu od ,,ostetenite,, onie sto barale izgovor za pocetoik na vojnata. aj sega uste kazi deka vojnata vo bosna pocnala poradi ubistvo na svadba , ama potoa kazi i deka site tri strani veke imale podgotveno oruzje za taa vojna, tuku koga veke go spomna rajstagot , spomeni go i napadot na polskite vojnici vrz radiopredavatelot , ama vsucnost bil izvrsen od samata nem,acka tajna sluzba, ne navreduvaj ni ja inteligencijata
Убаво ти одговори. Си измешал повод и причини. Ако има причини поводот ќе се најде дури и ако треба ќе се измисли. И те молам не навредувај.Очигледно единствената интелигенција која ја засегнав е твојата. Имаш линкови од ВИКИПЕДИЈА, а ти ми претиш околу релевантноста?! Толку ти е капацитетот, не ти замерувам, мора да има и такви како тебе. Немој да си го замараш мозокот со вакви комплексни работи, ти можеш само плитко, остави го длабокото орање на поинтелигентните.![]()
ako pokazatel na inteligencija e navewduvanjeto nekogo , togas DA tvoeto nivo na inteligencija e navistina visoko, ama jas mislam deka ne ke e taka , tuku e sosem obratnoОчигледно единствената интелигенција која ја засегнав е твојата. Имаш линкови од ВИКИПЕДИЈА, а ти ми претиш околу релевантноста?! Толку ти е капацитетот, не ти замерувам, мора да има и такви како тебе. Немој да си го замараш мозокот со вакви комплексни работи, ти можеш само плитко, остави го длабокото орање на поинтелигентните.![]()
Јас ти велам ако не сакаш татко ти да гине во нова и радикално појачана 2001, тогаш седи си мирен дома и слушај што ти се кажува, штом не умееш сам да донесеш одлука ...ako pokazatel na inteligencija e navewduvanjeto nekogo , togas DA tvoeto nivo na inteligencija e navistina visoko, ama jas mislam deka ne ke e taka , tuku e sosem obratno
Никој не сака да гине , ама жртва мора да се даде ако сакаме да добиеме мир во државава ...вака ем гинат луѓе ем никој ништо не превзема , што значи гинат за џабе ... а ние пак сме со раце у џеб , не чини работава ама ичЈас ти велам ако не сакаш татко ти да гине во нова и радикално појачана 2001, тогаш седи си мирен дома и слушај што ти се кажува, штом не умееш сам да донесеш одлука ...
ova nesto kako pretenje li e ?Јас ти велам ако не сакаш татко ти да гине во нова и радикално појачана 2001, тогаш седи си мирен дома и слушај што ти се кажува, штом не умееш сам да донесеш одлука ...
Те подржувам, ама ајде да разјасниме некои работи: Против кого ќе се бориме? Против Албанците или Албанците? Знаеш ли кој стои позади нив? Знаеш ли кој им го создаде Косово? НАТО! И мислиш дека НАТО туку-така ќе ги остави нив за ние да ги срамнеме со земја? Ако беше така лесно, ќе ги згазевме уште во 2001, немаше тогаш САД да им испраќа автобуси и со милион специјалци да ги вадат од Македонија ... Позади нив стои САД и НАТО, а позади нас стои, КОЈ?!Никој не сака да гине , ама жртва мора да се даде ако сакаме да добиеме мир во државава ...вака ем гинат луѓе ем никој ништо не превзема , што значи гинат за џабе ... а ние пак сме со раце у џеб , не чини работава ама ич![]()