Македонија - Шведска (7.4.2012, 16:00 ч.),Скандинавиум арена-Гетеборг

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ОДИМЕ НА ПОБЕДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не очекувам ништо, вчера очекував да победеме, ама денес одам ја гледам онака ладнокрвно, така треба и да изиграат и ракометарите. Денес и ќе биде многу потешко од вчера со оглед на тоа што играме против многу побрзи противници, но полесно ќе играат нашите пошто е втор натпревар, па ќе видиме.

Не очекувам ништо, вчера очекував да победеме, ама денес одам ја гледам онака ладнокрвно, така треба и да изиграат и ракометарите. Денес и ќе биде многу потешко од вчера со оглед на тоа што играме против многу побрзи противници, но полесно ќе играат нашите пошто е втор натпревар, па ќе видиме.

све ми се чини, имам некое чуство, дека баш заради ова, ќе биде полесно. Знам апсурдно е, али такво чуство имам, ко вчера што чуствував страв, така сега ова... :гик:

Само да не се прават истите грешки од вчера...
Да примаме 6-7 гола со играч поќе кога ќе бидиме, а еднаш ни дадоја и со 2 играчи помалку ко беа.. :facepalm:

Играат без мозок !!! Имаме играч плус Лазаров на 3 пати одеше сам, одма брзаше. Па чекај бе човече имаме играч плус нека се стабилизира играта, се виде брзањето шо донесе !!! :tapp:
Лазаров со оние грешки наликуваше на Европското во Србија. Да не се повторат и денес истите грешки !!!

Уште не ми е јасно од старците Перез и Кривокапиќ изгубивме :eek:
Од пензионерите, па онај Кривокапиќ едвај се движи не отепа :mad: Да му се помочам во мустаќите !!!!

Шундовски па :facepalm:
Почна да ме нервира тој чоек, нема осет кога треба тајм аут да се викни :tapp:
Вика тајмаут на 59:40, на 20 секунди до крај вика тајм аут АБЕ КАДЕЕЕЕЕ ЗВОНЕЦУУУУ !!!! :mad:
Да не му кажа тактика за тројка да шутнат за да тепаме :D
ВРСКА НЕМА ТРЕНЕРОТ !!!!

Па гледаш и на Борко не му оди, клај го Дивиот, овај абер нема :facepalm:

Па оние навивачите, немаат ни Н од навивачи !!!
Ојдоја да се прошетат и да се сликат за на фејсбук, сега ако не ја видат Шведска кога ??? Бизнисмени, политичари, театарска атмосфера, една песна не се слушна цели 60мин !!!

Со одбрана како на ЕП и БЕЗ технички грешки ги добиваме Шведите.. се друго е коцка.. а играта од вчера НЕСМЕЕ да се повтори!

Бразил ја тепа Маџарска и готово на Олимпијада сме :icon_mrgr:

Ипак ќе ги отворат како конзерви :facepalm:

Бразил ја тепа Маџарска и готово на Олимпијада сме :icon_mrgr:

Ипак ќе ги отворат како конзерви :facepalm:

За нив е оваа да се биде или не ако им излезат ко на Шведите (а Шведите реално се побрзи од Унгарците а имаа големи проблеми вчера) ќе имаат проблеми Унгарциве. Заебан е Мочај, човекот знае што прави, тој ако најде противигра.
--- надополнето: 7 април 2012 во 13:56 ---
Кои им даде дозвола на овие Шпанциве да судат пичка им материна!

Ја има ли на сител или да на стрим да гледам Бразил?

Браво Бразил, симпатична и солидна репрезентација, не прават замена напад-одбрана.

Ова швеѓаниве мора да ги јебнеме, не можам да го глеам тоа селекторот нивни шо би рекла Леандра, фаца мртваца у раздељак те љубим.

Да ти кажам право и мене на нерви ми одеше Иги вака на гледање, ама читајќи му ги изјавите посебно околу нас како репрезентација добив навистина позитивно мислење. Секогаш има пофални зборови за играчите и нашата публика, а останативе селектори секогаш наоѓаат начин да подметнат по некој потценувачки збор.

Јас денес ќе си гледам ептен мирно натпревар. Вчера ми отидоа и нервите и надежта. Што биде нека биде.

Ако теепаат Бразил денес ке се екстра мотивирани и со нас незнам зошто прерано ги отпишувате од нив, моментално од тоа што го видов вчера и денес играат многу поорганизирано од нас па немојте да се изненадите ако ги изненадат Унгарците а подоцна и нас..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom