Рекреативна хералдика

• Креатор на темата Креатор на темата Сабазиј
  • Време на започнување Време на започнување
601eda215c878207f8b775bcc2f597a3

Големината на симболите и животните во грбот може да се менува. Се менува и нивната поставеност (лево-десно). Знам дека нема многу голем избор, дека постои само една форма на грб, но може да се прават многу различни варијанти и со она што е понудено.

Одличен сајт , направив неколку грбови ... ме интересира дали некој знае како може да се намали големината на животните и симболите , бидејќи некои од нив се преголеми и не може да се стават повеќе од 2 животни или симболи , а гледам дека на некои грбови кои кои се направени преку оваа програма има по неколку животни или симболи кои се поставени на ист грб ... никако неможам да најдам како да ја намалам големината .
^ Од десната страна на грбот што го правиш, таму каде што ја менуваш неговата боја, постои една стрелка со која ја регулираш големината, со кликање на flip се менува правецот, а на крајот во горниот десен агол можеш со кликање на белото квадратче (јебига не ми текнува друг збор сега) да го отстрани симболот.

За вртење на страната на симболот (flip ) видов уште прееска дека можи , а исто и за отстранувањето на симболот , но за намалување не можев да забележам каде е ... фала за информацијата , сега е веќе се отвараат многу повеќе можности за правење на грбот .

0f66b825d2abf0eb87e4907f5448e61b

Нешто вакво?
Еве нешто инспирирано од Song of Ice and Fire:
17c427c5230dd78d277c7cb1951008d2
9f0d67dda892caab596885d94fdd02b4

a19d3c44c0bdfe65b409c7269fee42b7
f9ef13b62b29933171dc8dbe7b37b698
Фала!

Инаку и тоа што го нарачав е од ASOAF.
Тоа е грбот на куќата на Берик Дондерион (мојот омилен лик).
50px-Dondarrion.png

Клегани, Ерин, Старк (црното не ми текнуе у моментов чие беше)

Фала!

Инаку и тоа што го нарачав е од ASOAF.
Тоа е грбот на куќата на Берик Дондерион (мојот омилен лик).
50px-Dondarrion.png

Клегани, Ерин, Старк (црното не ми текнуе у моментов чие беше)

Претпоставував дека е така, но не ми текнуваше чиј е грбот :) Црниот би требало да ја претставува Стражата што го чува Ѕидот.
Штета што нема одран човек во изборот. И розе бојата може да има темна варијанта :pos: :sneaky:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom