me mavna pak nekoja melanholija,mi se place ama nesto sum skrzava na solzi izgleda,pa uste potapa mi e,ama aj da ne kukam tolku mnogu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kikiki напиша:Od vcera me mavna depresija, otkako mi se javija od klinika da me izvestat deka rezultatite od ispituvanjata ne mi se vo red. Lele ke se ubijam. Mi e strav da otidam da vidam sto ke mi kazat. Sinoka cela vecer placev i sega sobiram hrabrost za do krajot na denot da otidam. :cry:
spooky напиша:kikiki напиша:Od vcera me mavna depresija, otkako mi se javija od klinika da me izvestat deka rezultatite od ispituvanjata ne mi se vo red. Lele ke se ubijam. Mi e strav da otidam da vidam sto ke mi kazat. Sinoka cela vecer placev i sega sobiram hrabrost za do krajot na denot da otidam. :cry:
А да одиш одма и да си провериш? Не им е ни прв ни последен пат да заебат нешто на клиника...
abe ja cel zivot sum nasmeana i se smeam kao nekoja neandertalka ali toa bese ednini i posleden del od zivotov sto sum bila tazna:wink:Goddess of Chaos напиша:Одамна не сум била депресивна....ваљда пронајдов некој дел во мене кој ме тера да продолжам да се смеам.