Strenght
Never Give Up!!
Сигурни се информацииве?
Да.. моја другарка само што ми кажа.. + нејзина другарка била бркана со кола едвај стигнала дома трауми сега има девојчето.. незнам што кур се дешава.. До сеа читав реферати..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сигурни се информацииве?
Ако ова е вистина што го кажа значи ќе има и мртви не останува вакаДа.. моја другарка само што ми кажа.. + нејзина другарка била бркана со кола едвај стигнала дома трауми сега има девојчето.. незнам што кур се дешава.. До сеа читав реферати..
Јакоооооооооооо Сега ќе има работа за невработените сите во војска.Па ние,младината..Кој друг?Нема сигурно возрасните...Тие се на работа..
Да.. моја другарка само што ми кажа.. + нејзина другарка била бркана со кола едвај стигнала дома трауми сега има девојчето.. незнам што кур се дешава.. До сеа читав реферати..
Јас сум повеќе за 1903 и 1945 тоа се херои брату.Дај Боже да те прочита некој што тоа го правел 2001 па да те опамети на време, ќе се разочараш друже.
Па да де, тоа доволно говори за нас, затоа реков, паднаа маските, ја и на тоа алудирав, не смее, што е АПСУРДНО, е ради тоа не смеење ти не си безбеден на еден мочан џогинг на кеј ... во било кој период од денот, или шетање на куче у Парк, или шетање со девојката, сеедно.@ Syn, неможе бркот да исфорсираа таква полициска акција, т.е. може, но доклку „настрадаат“ Албанци ќе отиднат на старата карта на тоа како се угнетени и малтретирани, бруталност, бла бла... Не е до немање м*да да се направи таква акција, туку до несмеење. Одамна го изгубивме интегритетот за тоа...
Јас сум повеќе за 1903 и 1945 тоа се херои брату.
Ако е точно дека е силувано девојче и дека има напад со огнено оружје тогаш дефинитвно сутацијава ќе ескалира,само прашање на време е што ќе се случи.Да.. моја другарка само што ми кажа.. + нејзина другарка била бркана со кола едвај стигнала дома трауми сега има девојчето.. незнам што кур се дешава.. До сеа читав реферати..
Ако е точно дека е силувано девојче и дека има напад со огнено оружје тогаш дефинитвно сутацијава ќе ескалира,само прашање на време е што ќе се случи.
bravo, idi ti vojuvaj umiraj pa na nekoj posle 10 + godini ke mu zdobole sto te ubija tebe.Јас сум повеќе за 1903 и 1945 тоа се херои брату.
Ако вистина му направиле така на девојче,утре одам палка да си земам ситуацијата е надовор од контрола...Ако е точно дека е силувано девојче и дека има напад со огнено оружје тогаш дефинитвно сутацијава ќе ескалира,само прашање на време е што ќе се случи.