shutrak
opsenar
- Член од
- 3 јуни 2011
- Мислења
- 37.615
- Поени од реакции
- 31.440
a kaj tebe kaj e problemot,,,,,,,Проблематична тастатурата, а?
a kaj tebe kaj e problemot,,,,,,,Проблематична тастатурата, а?
Добро..Ја па мислев имаш некаква идеа како да ги сопреме овие рамковниве..Ќе гледам вести на ТВ како тепаат мали деца, девојчиња и старци и како се уапсени единствените македонци во инцидентите.
Хаха,шутрак еден.. xDa kaj tebe kaj e problemot,,,,,,,
Уште темава да ни ја затворат,и тогаш да бидеме скроз осакатени..Ае затворете тема више преку кур ми е од тепачки и све -имаме полиција и нека решава!!!! Се посравме од албанецчиња по 11 години!!
Само нив не ги спомнувај те молам. Ако е некој крив за ова што ни се случува тоа се тие апаши поради кои очи не можеме да отвориме 20 и кусур години.И од едните и од другите. Што предходеше на војната во 2001? Па нормално приватизација на телеком и окта многу пари влегоа и мораше да се најде начин истите да се украдат. А подобар начин да украдеш МНОГУ пари од воена состојба нема. Се беше наместено тогаш и се е наместено сега, на штета на националните и државните интереси. Ако пак го јадеме на истата фора држава и не заслужуваме.ако некој треба да врие тоа не си ти туку владата и опозицијата (од македонската страна)..
Сигурни ти се информацииве?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Очекувајте вечерва уште 3-4 настани.. а пола од вестите не се прикажани како што е силувано девојче во Ѓорче .. пукано е во пар маж и жена сеа ми кажа другар од гази баба.. ништо не е објавено и не се 28 настани многу многу повеќе
O_OОчекувајте вечерва уште 3-4 настани.. а пола од вестите не се прикажани како што е силувано девојче во Ѓорче .. пукано е во пар маж и жена сеа ми кажа другар од гази баба.. ништо не е објавено и не се 28 настани многу многу повеќе
Знам, само незнам кој ќе војува овој патКе има војна...
Па ние,младината..Кој друг?Нема сигурно возрасните...Тие се на работа..Знам, само незнам кој ќе војува овој пат
Јас!!! ќе ми се придружи ли некој?Знам, само незнам кој ќе војува овој пат
Сигурни се информацииве?Очекувајте вечерва уште 3-4 настани.. а пола од вестите не се прикажани како што е силувано девојче во Ѓорче .. пукано е во пар маж и жена сеа ми кажа другар од гази баба.. ништо не е објавено и не се 28 настани многу многу повеќе
Дај Боже да те прочита некој што тоа го правел 2001 па да те опамети на време, ќе се разочараш друже.Јас!!! ќе ми се придружи ли некој?
http://www.youtube.com/watch?v=6vkhHPRCpZo
JasЈас!!! ќе ми се придружи ли некој?
http://www.youtube.com/watch?v=6vkhHPRCpZo