Aion (Free to Play)

• Креатор на темата Креатор на темата Deleted member 53418
  • Време на започнување Време на започнување
Status ne ti treba cash shop da bides jak neli svakas
ako sakas pobrzo da stanes jak ti treba nema neso ako ne kupis nema oprema
pr ako ins e zak 10 saata so gold za 1o euro ke bide 8 toa e samo drugo niso nee :D

Truly free пачот за аион доаѓа пролетва и тогаш ќе ги нема овие рестрикции и поделби на стартер, ветеран и голд.

Truly free пачот за аион доаѓа пролетва и тогаш ќе ги нема овие рестрикции и поделби на стартер, ветеран и голд.
Тоа за пролетва е американската верзија. Моменталната фри е европската.

Ќе си останат поделбите...единствено ќе биде што кажаа дека некако ќе можат стартерите да станат ветерани

Luge moze nekoj da mu daam kes da mi stavi premium acc ke mu dadam 10 euro moze preku kreditna money bookers ili paypal ako moze nekoj neka mi pise itno :D

Aion? 20GB?

untitle.JPG

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Igra li nekoj na Anuhart ? ni eden makedonec nemam sretnato do sega :)

Aion, ех коа испадна трчав ко луд да ја купам и тоа ни помалку ни повеќе Collector's Edition, едвај чекав да излезе, пошто у тоа време играв Lineage 2 и активно следев што издава NcSoft, и на крај испадна, барем у тоа време после 35-ти level да е многу балансирана игра, почнаа да ми снемуваат quests, pvp-то беше ужасно. Искрено, покрај GW2 сега, не ни помислувам на друго MMORPG.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom