Aion (Free to Play)

• Креатор на темата Deleted member 53418
  • Време на започнување
Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
16 гига
знаеш колку многу е тоа ?

D

Deleted member 53418

Гостин
taka sve so WoW samo sporedba praat prvo igrajte ja aion pa pisete :) sve wow ova wow ona sea so nikoj ne ja stiga toa drugo e da znaeme 10-12 mil ima ete i star wars isckoci niso i taa samo prasina digaa tera isto sjebano e neso so gameplayot ko fps da igras e :) gw 2 edni moze neso ama za drugive nema sansi COntinent of ninth e neso ko Vindictus ja imas na webzen :) sea closed beta AION :)

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Оф леле .. Мешаш сега и ти ..
Јас од SWTOR сум презадоволен..
Ако ја сакаш играта не значи дека треба да ги мочаш сите други.

D

Deleted member 53418

Гостин
Ja ne gi mocam drugite nego SWTOR nema da ja prestigne wow kako so vikate ja sum fan na wow ama i aion sea pocna da mi menja mislenje moze e radi f2p ke trae nekoe vreme a baska i SWTOR e 4000 u jugoton so ne bi dal za nea ;) i pc mi e antika ako simnete AIOn obavezno add me a wow nikoj ne ja buta ;)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ја чачнав Аион пред долго време, воопшто не ми се допадна, не ме ни чуди што се префрлиле на f2p модел.

Ќе си ја чекам јас ТЕРА.

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
Играв претходно, големо разочарување .. барем за мене .

D

Deleted member 53418

Гостин
mene mi e ok sve mn mi e interesno ama odma problem ima queue na Nexus kaj so se mkd nema sansi da se vleze cel den
kako da e privaten nema mesto za igracite :D queue nema pisuva full :D toa e skapano samo valjda ke go zgolemat kapacitetot na serverot :D ke vidime so ke bide vaka e dobra

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
27.324
Поени од реакции
36.484
Може некој да објасни точно кој F2P модел е Ајон?
...да не губам време да барам нешто што со 3 збора можете да го објасните. :)

Јас во последно време пак ја густирам Алодс... игрива е, ако ништо друго.
Ова може треба на друга тема да го напишам ама... Ako на некој му треба помош за нешто (а игра на страна на Империјата) нека ми пише ПП на форумов.
Опис на играта имате тука: http://www.onlinegameslist.org/mmorpg/allods-online

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Може некој да објасни точно кој F2P модел е Ајон?
...да не губам време да барам нешто што со 3 збора можете да го објасните. :)

Јас во последно време пак ја густирам Алодс... игрива е, ако ништо друго.
Ова може треба на друга тема да го напишам ама... Ako на некој му треба помош за нешто (а игра на страна на Империјата) нека ми пише ПП на форумов.
Опис на играта имате тука: http://www.onlinegameslist.org/mmorpg/allods-online

фулл ф2п модел е
никакви рестрикции нема (осим que-то шо се ствара поради тоа шо се преоптоварени серверите)
иначе алодс е p2w, и со тоа грдиот дебаф шо се дешаа коа ќе умреш - не се игра

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
27.324
Поени од реакции
36.484
Треба да ја пробам тогаш Ајон.

Алодс дефинитивно сеуште донекаде е p2w иако го извадија од играта дотичниот дебаф и уведоа бесплатни заштити за опремата. Главен проблем е концептот на руните (зголемуваат перформанси во дмг и одбрана) кои значително ги менуваат работите а за да се измаксираат бараат многу фармање или прави пари. ЈБГ мора некако да се финансираат, мали фирми тешко се носат со конкуренти како Близард (не дека воопшто може да се прави споредба).
Како и да е играта сега барем е игрива.

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
Ja ne gi mocam drugite nego SWTOR nema da ja prestigne wow kako so vikate ja sum fan na wow ama i aion sea pocna da mi menja mislenje moze e radi f2p ke trae nekoe vreme a baska i SWTOR e 4000 u jugoton so ne bi dal za nea ;) i pc mi e antika ako simnete AIOn obavezno add me a wow nikoj ne ja buta ;)
2600 на zavvi. com. Извади си картичка и нарачај си ја, ти ја носат за максимум месец дена.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
D

Deleted member 53418

Гостин
Status imama edni decki tamu mi rekoa ne trosi do 40 lvl kes taka da so ke ti e world chat nea se oseka toa ke se stais u legion i cepate koja ja simnal neka pise :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Status imama edni decki tamu mi rekoa ne trosi do 40 lvl kes taka da so ke ti e world chat nea se oseka toa ke se stais u legion i cepate koja ja simnal neka pise :)
Искрено, не ми гајле колку се “потребни„ или не тие рестрикции.
Срамота е што се таму. Рекоа ќе биде 100% фри (наравно да живее од кеш шоп нешо, поушни и глупости шо ги има и ингејм да ги најдеш).
А не вакви грди рестрикции.

Kajgana Shop

На врв Bottom