Интереснo место за излегување за годишнина?

• Креатор на темата Креатор на темата nadez
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 август 2009
Мислења
176
Поени од реакции
31
Локација
Скопје
Ајде дајте некој предлози за излегување со девојка,онака за одбележување на денот за годишнина?Некоај интересна комбинација?
Фала однапред!

Ајде дајте некој предлози за излегување со девојка,онака за одбележување на денот за годишнина?Некоај интересна комбинација?
Фала однапред!
Од човекот зависи дали ќе му биде интересно или не... Колку години имате, колку идете, сакате клубови, дискотеки, ресторани, место за прошетка?
Биди малку по специфичен, па ќе ти дадеме по некој предлог :)

Ќе ја носиш на трибина бе друже, па таму терај и романтики.
Ти бар тоа треба да го знаеш :icon_lol:

Ќе ја носиш на трибина бе друже, па таму терај и романтики.
Ти бар тоа треба да го знаеш :icon_lol:

xaxaxaxaxaxaxa :vozbud:

на пример местото кајшто сте се запознале,или бакнале за прв пат...и јебига ти славиш,нека ти текне нешто;)

Ок дека ја славам него,онака се е познато поминато а за негде на страна од скопјево не сум баш... па затоа и барав некое мислеслење;)
Од човекот зависи дали ќе му биде интересно или не... Колку години имате, колку идете, сакате клубови, дискотеки, ресторани, место за прошетка?
Биди малку по специфичен, па ќе ти дадеме по некој предлог :)
Може нешто ресторанче добар предлог само каде,пошо одамна не сме биле на такво место!
Иначе се 2 и 8 месеци идеме а години 20 :)

Може нешто ресторанче добар предлог само каде,пошо одамна не сме биле на такво место!
Иначе се 2 и 8 месеци идеме а години 20 :)

Иди во Густо, кај Палома Бјанка идеално е за вакви моменти.

Фала однапред!
јас вака ќе ти предложам...
Пари да си имаш за сваки случај,не се прај ганстер за скапи вечери да плаќаш.Први купи и нешто(саатче за на рака,скап парфем)вечерта однеси ја на евтина пица и пиво во кригла..тука си во добитна комбинација..и по можност таа да ти ја плати пицата.Еве на ако не е така

Иди во Густо, кај Палома Бјанка идеално е за вакви моменти.
Добар предлог али сеа брзо бев на пица со другари и некако се ми беа онака повозрасни...некако така ми делуваше место,се вртам околу мене се 35+

Добар предлог али сеа брзо бев на пица со другари и некако се ми беа онака повозрасни...некако така ми делуваше место,се вртам околу мене се 35+

Секаде по ресторани одат повозрасни ако гледаш така :)
Исто ти е во Фиренца на плоштад. Сега ми текна, фино изгледа италијанскиот ресторант на Партизанска што го отворија, после Брос. Таму може да се чувствувате фино. Или иди во Балила како луѓе да се најадете, батали романтика :icon_mrgr:

Чек, чек славиш 2 години и 8 месеци !? Си правиш беља другар, почекај уште 4 месеци и слави 3 ако славиш веќе.

Се спрема унапред бе едно 4 месеца за каде да прослави 3 годишнина :)

Чек, чек славиш 2 години и 8 месеци !? Си правиш беља другар, почекај уште 4 месеци и слави 3 ако славиш веќе.
Сваќам друже, али ете така ќеф ми е сеа не за друго знаеш мерак коа ќе ти дојде...
Пари јебига кога имаш троши коа немаш ќути си!

ако ти се бендисува ориентален амбиент тогаш кашмир арт кафе .. така мало местенце али е .... шо да ти кажувам... (во близина на соборна црква)
35208_140415235985760_127605180600099_305950_3577129_n.jpg
38018_140415295985754_127605180600099_305958_4099661_n.jpg
38018_140415305985753_127605180600099_305961_1040119_n.jpg
38018_140415285985755_127605180600099_305955_2364197_n.jpg
(имаат и фонтана на средина o_O) пиши на гугл : kashmir cafe skopje че ти излези на мапа точно кај се наоѓа

ако ти се бендисува ориентален амбиент тогаш кашмир арт кафе .. така мало местенце али е .... шо да ти кажувам... (одма до седмица) (имаат и фонтана на средина o_O) пиши на гугл : kashmir cafe skopje че ти излези на мапа точно кај се наоѓа
Викаш убаво местенце ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom