Од човекот зависи дали ќе му биде интересно или не... Колку години имате, колку идете, сакате клубови, дискотеки, ресторани, место за прошетка?Ајде дајте некој предлози за излегување со девојка,онака за одбележување на денот за годишнина?Некоај интересна комбинација?
Фала однапред!
Ќе ја носиш на трибина бе друже, па таму терај и романтики.
Ти бар тоа треба да го знаеш
Ок дека ја славам него,онака се е познато поминато а за негде на страна од скопјево не сум баш... па затоа и барав некое мислеслењена пример местото кајшто сте се запознале,или бакнале за прв пат...и јебига ти славиш,нека ти текне нешто
Може нешто ресторанче добар предлог само каде,пошо одамна не сме биле на такво место!Од човекот зависи дали ќе му биде интересно или не... Колку години имате, колку идете, сакате клубови, дискотеки, ресторани, место за прошетка?
Биди малку по специфичен, па ќе ти дадеме по некој предлог
Иди во Густо, кај Палома Бјанка идеално е за вакви моменти.Може нешто ресторанче добар предлог само каде,пошо одамна не сме биле на такво место!
Иначе се 2 и 8 месеци идеме а години 20
Ајде дајте некој предлози за излегување со девојка,онака за одбележување на денот за годишнина?Некоај интересна комбинација?
Фала однапред!
јас вака ќе ти предложам...
Пари да си имаш за сваки случај,не се прај ганстер за скапи вечери да плаќаш.Први купи и нешто(саатче за на рака,скап парфем)вечерта однеси ја на евтина пица и пиво во кригла..тука си во добитна комбинација..и по можност таа да ти ја плати пицата.Еве на ако не е така
Добар предлог али сеа брзо бев на пица со другари и некако се ми беа онака повозрасни...некако така ми делуваше место,се вртам околу мене се 35+Иди во Густо, кај Палома Бјанка идеално е за вакви моменти.
Секаде по ресторани одат повозрасни ако гледаш такаДобар предлог али сеа брзо бев на пица со другари и некако се ми беа онака повозрасни...некако така ми делуваше место,се вртам околу мене се 35+
Се спрема унапред бе едно 4 месеца за каде да прослави 3 годишнинаЧек, чек славиш 2 години и 8 месеци !? Си правиш беља другар, почекај уште 4 месеци и слави 3 ако славиш веќе.
Сваќам друже, али ете така ќеф ми е сеа не за друго знаеш мерак коа ќе ти дојде...Чек, чек славиш 2 години и 8 месеци !? Си правиш беља другар, почекај уште 4 месеци и слави 3 ако славиш веќе.
Викаш убаво местенце ?ако ти се бендисува ориентален амбиент тогаш кашмир арт кафе .. така мало местенце али е .... шо да ти кажувам... (одма до седмица) (имаат и фонтана на средина ) пиши на гугл : kashmir cafe skopje че ти излези на мапа точно кај се наоѓа