Интереснo место за излегување за годишнина?

Член од
23 август 2009
Мислења
176
Поени од реакции
31
Ајде дајте некој предлози за излегување со девојка,онака за одбележување на денот за годишнина?Некоај интересна комбинација?
Фала однапред!

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
на пример местото кајшто сте се запознале,или бакнале за прв пат...и јебига ти славиш,нека ти текне нешто;)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.443
Ајде дајте некој предлози за излегување со девојка,онака за одбележување на денот за годишнина?Некоај интересна комбинација?
Фала однапред!
Од човекот зависи дали ќе му биде интересно или не... Колку години имате, колку идете, сакате клубови, дискотеки, ресторани, место за прошетка?
Биди малку по специфичен, па ќе ти дадеме по некој предлог :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.412
Поени од реакции
16.681
Ќе ја носиш на трибина бе друже, па таму терај и романтики.
Ти бар тоа треба да го знаеш :icon_lol:

Член од
23 август 2009
Мислења
176
Поени од реакции
31
Ќе ја носиш на трибина бе друже, па таму терај и романтики.
Ти бар тоа треба да го знаеш :icon_lol:

xaxaxaxaxaxaxa :vozbud:

на пример местото кајшто сте се запознале,или бакнале за прв пат...и јебига ти славиш,нека ти текне нешто;)
Ок дека ја славам него,онака се е познато поминато а за негде на страна од скопјево не сум баш... па затоа и барав некое мислеслење;)
Од човекот зависи дали ќе му биде интересно или не... Колку години имате, колку идете, сакате клубови, дискотеки, ресторани, место за прошетка?
Биди малку по специфичен, па ќе ти дадеме по некој предлог :)
Може нешто ресторанче добар предлог само каде,пошо одамна не сме биле на такво место!
Иначе се 2 и 8 месеци идеме а години 20 :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Може нешто ресторанче добар предлог само каде,пошо одамна не сме биле на такво место!
Иначе се 2 и 8 месеци идеме а години 20 :)
Иди во Густо, кај Палома Бјанка идеално е за вакви моменти.

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
Фала однапред!
јас вака ќе ти предложам...
Пари да си имаш за сваки случај,не се прај ганстер за скапи вечери да плаќаш.Први купи и нешто(саатче за на рака,скап парфем)вечерта однеси ја на евтина пица и пиво во кригла..тука си во добитна комбинација..и по можност таа да ти ја плати пицата.Еве на ако не е така

Член од
23 август 2009
Мислења
176
Поени од реакции
31
Иди во Густо, кај Палома Бјанка идеално е за вакви моменти.
Добар предлог али сеа брзо бев на пица со другари и некако се ми беа онака повозрасни...некако така ми делуваше место,се вртам околу мене се 35+

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Добар предлог али сеа брзо бев на пица со другари и некако се ми беа онака повозрасни...некако така ми делуваше место,се вртам околу мене се 35+
Секаде по ресторани одат повозрасни ако гледаш така :)
Исто ти е во Фиренца на плоштад. Сега ми текна, фино изгледа италијанскиот ресторант на Партизанска што го отворија, после Брос. Таму може да се чувствувате фино. Или иди во Балила како луѓе да се најадете, батали романтика :icon_mrgr:

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Чек, чек славиш 2 години и 8 месеци !? Си правиш беља другар, почекај уште 4 месеци и слави 3 ако славиш веќе.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Чек, чек славиш 2 години и 8 месеци !? Си правиш беља другар, почекај уште 4 месеци и слави 3 ако славиш веќе.
Се спрема унапред бе едно 4 месеца за каде да прослави 3 годишнина :)

Член од
23 август 2009
Мислења
176
Поени од реакции
31
Сваќам друже, али ете така ќеф ми е сеа не за друго знаеш мерак коа ќе ти дојде...
Пари јебига кога имаш троши коа немаш ќути си!

Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.533
Поени од реакции
2.411
ако ти се бендисува ориентален амбиент тогаш кашмир арт кафе .. така мало местенце али е .... шо да ти кажувам... (во близина на соборна црква)
(имаат и фонтана на средина o_O) пиши на гугл : kashmir cafe skopje че ти излези на мапа точно кај се наоѓа

Член од
23 август 2009
Мислења
176
Поени од реакции
31
ако ти се бендисува ориентален амбиент тогаш кашмир арт кафе .. така мало местенце али е .... шо да ти кажувам... (одма до седмица) (имаат и фонтана на средина o_O) пиши на гугл : kashmir cafe skopje че ти излези на мапа точно кај се наоѓа
Викаш убаво местенце ?

Kajgana Shop

На врв Bottom