Топшоп производи - задоволни или не?

• Креатор на темата Креатор на темата ^Exotic^
  • Време на започнување Време на започнување
Tatko mi kupi kosmodisk, nikakov efekt nemase od nego. Kupivme i Orbitrek, za kratko vreme se skrsi nekoe delce, i tolku.

Aqua Power. Навистина не е ефикасна?
Лелеее, а како ја опишуваат на рекламата... :nesvest:

Јас ја иам Rovus Aqua Power супер е чисти шмука дува доволно е јака али тоа чистењето на филтрите после секое усисување ме нервира. Исто имам и дормео душек одкоа го земав видов рај у спиењето стварно е многу добар сеа за тие антибактериски глупости електрицитет незнам али за потпора стварно е супер. Тоа со чашите вино го иам пробано што го праат така е стварно нема преносно движење.

Дечки да ве прашам :)
Да не има некој користено оние вреките за вакумирање шо се SpaceBag мислам се викаа
За месец дена се селам у Канада па багажот ни е ограничен па мајка ми сака да ги купи тие вреки али не знаеше какви се да не дае залудно пари ша ај викам да ве прашам ако знае некој...

повеке од иновациите одат за воени потреби па после за кување ама мокно влијаат психолошки

Јас имам power juicer и добар е за перформанси ама сокот шо го праи е за нигде или сум ја згрешил рецептата

во главно топ шоп има тапа производи...али има некои шо се до некаде квалитетни...за орбит трек мислам дека е квалитетен...наши пријатели имаат веќе неколку год супер си иде...

Moite doma kupia toa dormeo-razbudete se naspani,ali ja use pobeter se budam nenaspan.

Јас имам power juicer и добар е за перформанси ама сокот шо го праи е за нигде или сум ја згрешил рецептата
И ја имам али сокот за ништо не го бива(од кога го пробав,повраќав 3 дена):tapp:

Total Gym 1000 i seriozno zamenuva kup spravi, ( barem za mene ), samo delot vo koj velat deka mozete da go smestite bilo kade e science-fiction, bidejki se potrebni barem dvajca da ja premestat ako ne sakas da gi soberes site kilimi na eden kup :)

Неам до сеа ништо купено,размислувам дали да купам еден дормео?фала однапред:helou:

Имам Газела Фри Стајл ли како се викаше она за трчање. Едноставна справа, добра за одржување кондиција и размрдување, само што во последно време за алишта закачување ми е. :)

А да. Сега ми текна. Имам и едно од пред 10 години може било на топ шоп татко ми го земал Power Plex, за стомачни и на раце мускули праење е, имам и на него вежбано некое време ама пуста мрза. :)

Имаме дома Орбитрек, по 3-4 месеци откако го купивме му се скрши некое делче и се расипа.. Али сеа го направивме и е ОК.. Порано имавме едно Изиглајдер или како се вика нз.. Понеефикасна справа немам видено:)

го имаме тој душекот 6 во 1 може да се направи и како фотеља, и како кревет за седење, потоа како детски кревет, кревет за спална соба и т.н. и т.н. и прилично сме задоволни ама ако го допреш со остар предмет пак уште полошо со игла и ако тој е надуван веднаш ќе се руши. имаа братучедите ист таков и за една недела му го најдоа крајот:pos2:

Врска немаат производине купивме Ровус абе оди бегај тоа на секој пет минути да го чистиш оти после не влече.Платичната цевка на цревото во која влегува металната цевка одма пукна и ја сменив и па исто.Катастрофа. Жими се подобро да збереш пари или Кирби или Ренбоу да купиш отколку овие тракатанци.

За дормеото се мислам ако има некој искуство нека пише.

Сите производи колку што знам се кинески.

tatko mi zema kosmodisk i super e mnogu mu pomogna. imam zemano i rotary tool toa ispadna neviden krs za 2 meseci se zaeba nemoze vise da se raboti kako sto treba so nego. i space bag prasa nekoj top e space bag

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom