Топшоп производи - задоволни или не?

• Креатор на темата Креатор на темата ^Exotic^
  • Време на започнување Време на започнување
Порано татко ми носеше Космодиск, сепак не му помогна премногу.
Имаме купено Контур перници, и сеуште спијам на нив. Тетка ми купија душек Дормео, и сеуште го користат.
Јас ја користев таа машинката cleen-cut или како и да се викаше, и доста добро ме служеше едно 5 години, пред да ја заменам со друга машинка. Плус секојдневно ја користев :)
Пред некоја година купивме и една од тие справите за вежбање, али по сплет на околности моравме да ја шитнеме :(
Сигурно има и други работи, ама не ми текнуваат во моментов...

Значи ние како целокупно семејство имаме 2-3 производи од топ-шоп и за сите нив несакам да кажувам посебно , едноставно ќе кажам дека сите сме задоволни и баш онакви какви што некгаш сме барале и ни биле потребни. До сеа не сме се пожалиле од нив. Не сме нивни големи кувачи ни обожаватели но кога ќе е краен рок таа фирма, тогаш купуваме од таму :)

Купи татко ми од тие патиките што оделе самите(:pos:) и ене ги никој не ги облака, реков јас ај ќе ги земам еднаш едно станување назад ме превртија.:pos:
Не озбилно може има нешто добро ама како што ги прават и не се нешто посебно.

Јас не сум задоволна воопшто. пред повеќе години го имаме купено тавчето за палачинки и воопшто не беше функционалоно како што го претставуваа. исто ја купивме и таа малата камера и сликите беа премногу матни и едноставно беше за џабе . а космодиксот па татко ми рече му помогнал до некој степен.

Јас не сум задоволна воопшто. пред повеќе години го имаме купено тавчето за палачинки и воопшто не беше функционалоно како што го претставуваа. исто ја купивме и таа малата камера и сликите беа премногу матни и едноставно беше за џабе . а космодиксот па татко ми рече му помогнал до некој степен.

Значи тоа за палачинки не е добро, м?
Да не го купувам ако не е добро. :(

Космодиск мајка ми купи веднаш штом се појавија. До ден денес уште се жали на болки во грбот што значи ептен е ефикасен.
Сега го купив џусерот задоволна сум. И едни хеланки за слабеење само ги облекуваш и немаш гајле за два дена си слаб. Затоа неможам да се препознаам, али зимно време бркаат голема работа.

Производите што топ шоп ги препродава по многу повисоки цени ги има и во продавница само некој треба да губи време за да шета и бара.

Космодиск мајка ми купи веднаш штом се појавија. До ден денес уште се жали на болки во грбот што значи ептен е ефикасен.
Сега го купив џусерот задоволна сум. И едни хеланки за слабеење само ги облекуваш и немаш гајле за два дена си слаб. Затоа неможам да се препознаам, али зимно време бркаат голема работа.

:pos:
Татко ми коа бев мал го зема ова, дечкото сакаше да ослабе и стомачни да напраи:pos:
Bullshit!!
А ова е најидиотската ствар што сум ја видел некатИзгледа ја преценив интелегенцијата на некои луѓе...

Производите што топ шоп ги препродава по многу повисоки цени ги има и во продавница само некој треба да губи време за да шета и бара.

ги има на амазон со пониски цени некои работи
ама тука ми ги носат дома и кога земавме стан ајде се од почеток имаш потреба од душек, па ножеви:) ајде и лампа;) и така имам преку 50 производи земено:) имав клуб 5 картичка сега ја имам и силвер вип ако има некој заинтересиран за клуб 5 цена слободно нека ми пише да земе производ ке му излезам во сусрет

http://topshop.com.mk/index.asp?tn=productview&pid=86014&c=0
Некој искуство со чудово? Задоволни/ незадоволни од резултатите...?
можеш да го најдеш на бит пазар за 500 денари или некој понепознати продавници за вакви работи. за масажа до некој степен е добро само не знам кој ќе се нафати да те масира по пола саат секој ден и на крај ќе го баталиш во некој ќош..

Јас си ги купив ножевите и рендето од Borner, презадоволна сум! Со точилото/острилката што иде со нив си ги средив сите ножеви дома. :icon_lol: Додуша, јас прво одам во нивните салони за да видам на лице место што нудат, па после купувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom