Вашата врска е...

• Креатор на темата Креатор на темата osamen
  • Време на започнување Време на започнување
Dali vasata segasna vrska e dolga ...ili samo sto pocnala
Dali sakate da se vrzuvate so partnerot ili ne
Kazete si za vasite momentalni vrski
Kazete iskreno sto mislite za vrskata
Во врска сум една година и десет месеци. Не можеш да планираш дали ќе се врзеш со некого. После некое време, ќе почнеш да чувствуваш недостаток од слободата која ,,неприврзаните" ја имаат. Но, треба да се стави на кантар, дали ти е поважна стабилноста и созревањето, заедништвото и толеранцијата, отколку бизарноста на минливото.

во врска бев 2 години и 3 месеца и сеа сме на "пауза" по нејзино барање....ама се повеќе сум сигурен дека ја губам и нема надеж за нас двајцата :tapp:

Mojata vrska e skoro 2 godoni ama mislam deka nema da ima 2 godini i mesec oti e katastrofalna. Ne e do mene- do nego e!!! :nesvest:

Во врска сум скоро 6 год. и многу сум задоволна. Секако постојат и мали кавги, тоа е неизбежно во секоја врска, а и без нив нема да биде интересно :)))

2 ипол години што значни прилично долго. И како во секоја врска постоеле секакви моменти, случки, искуства. Важно е што сите тие биле споделени и доживеани заедно со саканата личност.

Ќе пробам сликовито да го доловам моментот. Нели, сликата заменва илјада зборој ...

Chaos~1841~ByAnon~PavelsSite~240118_2.jpg

Идеме 2 години и нешто плус (месец дена) и сеа за сеа ни е супер. Имаме меѓусебно разбирање, толенарнија, почит и најважно од се љубов. За иднината не зборам, ќе видиме како ќе се одвиваат работите понатаму.

Бевме заедно година ипол, ама џабе има љубов кога нема разбирање! Не вреди постојано за ситни работи да се нервираш и расправаш.

^Е е е и јас тоа се обидувам да го докажам, али не бива, повторно не ме разбираат.
Ај ке биде.
Абе ситници да те извадат од такт. И баш тие ситници да ти ја расипат врската и да пропадне во вода се што било убаво.

Ќе пробам сликовито да го доловам моментот. Нели, сликата заменва илјада зборој ...

Chaos~1841~ByAnon~PavelsSite~240118_2.jpg

сликава со невремево ја сфакам моментот на распаѓање на врската, а потоа како шо гледам сонце, шо значи сепак има надеж ...така е или глупости си тропам ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom