ZAZ во Скопје @ Универзална Сала - 28.05.2012

Абе да се Iron Maiden би дал и 3000...Пример за пантера да можам да ги гледам душата ќе си ја продадам ама за Заз не баш...Не дека не е добра девојката ама не ме запалила за да си дозволам 1000+ денари...Ако ме капираш..
А за точако да го заклучам пред зграда или во влез треба да сум психички неурамнотежена личност...

Ондак кој те тера да идеш на ЗАЗ и да платиш карта?

Не си ми јасен...

Ондак кој те тера да идеш на ЗАЗ и да платиш карта?

Не си ми јасен...
Лол...
Никој не ме тера ама имав желба да ја слушнам во живо...Е таа желба не е толку мн голема за јас да дадам 1000 денари...Само си дадов мислење за цената...Ако некој е огромен обожавател на заз нека ок е ама јас сакав да ја слушнам ама ќе преживеам и без тоа...И од кога на кајганава на секое мислење се одговара со доза на насилност и препотентност?

Се знае кој ќе биде предгрупа на Заз, ја нешто не сум у тек? :)

ZAZ е позната по тоа што пее по плоштади за безпари не знам кој гавол ја натера сега да наплатува толку пари за карта,контрадикторна е самата себеси со песната Је Veux.

Се знае кој ќе биде предгрупа на Заз, ја нешто не сум у тек? :)

Еве ги момците и девојките.

Ако не ти ја отвара сликата, (ако не се лажам) сите се матуранти од Корчагин, имаше некој натпревар мислам за тоа кој да биде предгрупа.

Еве ги момците и девојките.

Ако не ти ја отвара сликата, (ако не се лажам) сите се матуранти од Корчагин, имаше некој натпревар мислам за тоа кој да биде предгрупа.
Ова озбилно?
Аи, јас се понадевав дека можда и кај нас ќе биде некој од рангот на Нувел ваг. :D

А колку од тие што ќе идат ја разбираат што пее? :D Оправдувам да се даваат пари за концерти и јас штедев за Парпл ама за Заз бе 1000ка, ниту е некој познат изведувач освен една исфорсирана песна. Ама кој како сака така ќе си прави :) inb4 не оправдувам давање пари и за српските шлајмови што секоја година идат на печалба тука.

А колку од тие што ќе идат ја разбираат што пее? :D Оправдувам да се даваат пари за концерти и јас штедев за Парпл ама за Заз бе 1000ка, ниту е некој познат изведувач освен една исфорсирана песна. Ама кој како сака така ќе си прави :) inb4 не оправдувам давање пари и за српските шлајмови што секоја година идат на печалба тука.

Ај вака една споредба. Инаку не дека ќе идам на ЗАЗ, ама се почувствував должен да кажам.

На Ману Чао колку песни му се на англиски, колку му се на шпански? А каква журка направи дури во 2002? Според постарите клабери концертов важи за најдоброто нешто што му се случило на Скопје во неговата историја.

Добро де од моја перспектива тоа, затоа реков кој како сака.

Конечнооооо ... јухуууууууууу идемееееееее :vozbud:.
п.с. мислам дека нема да се кука вака за цената ако си одреден што слушаш. АКо нешо баш ти е ќејф да го гледаш и слушаш ќе се потрудиш околу купување на картата. И ја имав финансиски потешкотии ама...ете успеав да одвојам 1000че. пуста желба :D

Преубав беше концертот, снимив неколку видеа кои ќе почекаат до утре, и ја запознав милата Изабел. :)

24zk7io.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom