Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сакам антиреклама да правам, ама го купив телефонов пред 1 недела и вчера приметив „мртов“ пиксел (едвај го приметив, можеби од кога сум го купил постоел) па им го вратив за сервис денеска. Претпоставувам ќе се изначекам...
Да не знае некој какви се условите во гаранцијата при ваков случај, или да не имал некој слично искуство?
Се погодило кај тебе така, иначе чекаш 30 дена доколку не добиеш повик слободно одиш и ти даваат нов.
офф... кој ќе чека... од 2 недели помалку не верувама може и месец како што викаш... пошто ми се расипа претходниот ќе треба некое нокииче старо да користам дотогаш
а ако не ми го дадат за 30 дена, чисто ме интересира како го заменуваат со нов, комплет? зашто само телефонот им го дадов без полнач, слушалки, кутија?
офф... кој ќе чека... од 2 недели помалку не верувама може и месец како што викаш... пошто ми се расипа претходниот ќе треба некое нокииче старо да користам дотогаш
а ако не ми го дадат за 30 дена, чисто ме интересира како го заменуваат со нов, комплет? зашто само телефонот им го дадов без полнач, слушалки, кутија?
Баш ми е жал што ти се случило тоа. Јас мислам дека за таков телефон и за тие пари би кренал малку повеќе бука и би си барал нов. Би им ја вратил кутијата и сите пропратни работи а они нека си го поправат па што сакаат нека прават со него. Како и да е, се надевам ќе ти го вратат во одлична состојба.Не сакам антиреклама да правам, ама го купив телефонов пред 1 недела и вчера приметив „мртов“ пиксел (едвај го приметив, можеби од кога сум го купил постоел) па им го вратив за сервис денеска. Претпоставувам ќе се изначекам...
Да не знае некој какви се условите во гаранцијата при ваков случај, или да не имал некој слично искуство?
Да, да, многу си во право за ова. Ич не би го ни земал назад, веднаш нов би барал. Замисли нов телефон, со таа цена, за да го сменат екранот треба целиот да се расклопи. Имав искуство пред едно 2 год. со Htc телефон на кој му менуваа екран, кога ми го вратија целиот (пластиката) крцкаше а на рабовите каде се спојуваат пластиките имаше мали гребки т.е. се гледаше од каде е отваран телефонот на сервис.Баш ми е жал што ти се случило тоа. Јас мислам дека за таков телефон и за тие пари би кренал малку повеќе бука и би си барал нов. Би им ја вратил кутијата и сите пропратни работи а они нека си го поправат па што сакаат нека прават со него. Како и да е, се надевам ќе ти го вратат во одлична состојба.
Инаку, задоволен си од телефонот?
па какоСамо телефон, да не сакаш уште една кутија и опрема и нова гаранција![]()
од телефонот за тоа малку време што го користев сум задоволен, само што се празнеше многу брзо батеријата, мора секој ден да се полни при нормална работа. Малце е поголем, ама се навикнуеш, па и ќе забраеш на тоа кога ќе се занесеш у екранотИнаку, задоволен си од телефонот?
Ако е целиот раштракан кога ќе ми го вратат, се рачуна тоа како механичко оштетување? Зашто на листот што ми го дадоа, убаво си пишува дека нема механичко оштетување, само мртов пиксел во горниот десен дел, присутен:секогаш.Замисли нов телефон, со таа цена, за да го сменат екранот треба целиот да се расклопи. Имав искуство пред едно 2 год. со Htc телефон на кој му менуваа екран, кога ми го вратија целиот (пластиката) крцкаше а на рабовите каде се спојуваат пластиките имаше мали гребки т.е. се гледаше од каде е отваран телефонот на сервис.![]()
Не сакам антиреклама да правам, ама го купив телефонов пред 1 недела и вчера приметив „мртов“ пиксел (едвај го приметив, можеби од кога сум го купил постоел) па им го вратив за сервис денеска. Претпоставувам ќе се изначекам...
А може кај нас да се бира 32GB верзија? Баш вчера прашував за интернетот што го нудат ВИП и ептен ми се скрши филм што единствена опција им е GPRS. Од вработени во ВИП имам разбрано дека кога станува збор за 3G, позајмуваат мрежа од T-Mobile. Оваа опција им е достапна на корисници на таблет со 3G и на оние кои сакаат мобилен интернет со УСБ стик кој исто така работи на 3G. Тапа, со еден збор, ако се земе во предвид дека веќе луѓево користат LTE и 20 мегабитни мрежи.да да тој, со 16 GB
А може кај нас да се бира 32GB верзија? Баш вчера прашував за интернетот што го нудат ВИП и ептен ми се скрши филм што единствена опција им е GPRS. Од вработени во ВИП имам разбрано дека кога станува збор за 3G, позајмуваат мрежа од T-Mobile. Оваа опција им е достапна на корисници на таблет со 3G и на оние кои сакаат мобилен интернет со УСБ стик кој исто така работи на 3G. Тапа, со еден збор, ако се земе во предвид дека веќе луѓево користат LTE и 20 мегабитни мрежи.
Абе тие 390 денари за 2 години би биле 9.360ден. што значи нешто повеќе од тоа што би го платил за телефонот ако го земеш без интернет. Каков, таков, интернетот врши работа на места каде што немаш Wi-Fi. Јас лично би земал со интернет.Мислам дека не може 32 GB верзија. А за интернет ми понудија GPRS 1GB да сум го плаќал 390 секој месец, 5-6000 поевтин телефонот така ќе бил![]()