Пред да умрам...

• Креатор на темата Креатор на темата dzesika
  • Време на започнување Време на започнување
Да направам инструментал за Моус Деф.. :vozbud:
И да му се измочам пред студио на јован јованов.. :sneaky:

Е и ја сакам да ја видам Македонија цела, и без инсекти во неа...:sneaky:

Да исчистам прва година од факс. :tapp:
убо..ама ко че видиш дека треба да ја исчистиш прва а пocле че умриш..а немаш време за другите џабе ти е :D мисли нешто друго :P

Многу настрани потиснати желби прочитав на темава.

он:пошто сум заостанат,старомоден и сакам да се напраам паметен ќе пишам дека пред да умрам сакам само да проживеам скромен живот со фаца покрај мене која ќе ја љубам до последниот егзистенцијален здив.

он:пошто сум заостанат,старомоден и сакам да се напраам паметен ќе пишам дека пред да умрам сакам само да проживеам скромен живот со фаца покрај мене која ќе ја љубам до последниот егзистенцијален здив.
Те чека тебе долг живот(y)
ОН:
Сакам да ги видам ѕвездите одблизу :(

јас сум фаца

Рано е за умирање, а листата е многу голема :)

Да возам 300 km/h
Да имам тројка со две невини 16 годишњакинињи
Да отворам најексулизивен кафич или дискотека или уатевр у центар на скопје или небитно да напумпам глупа јавност дека боље место од тоа нема на планетава за уерокремон од мк да буквално се тепа за ред, да ставам 5 ќељави стоки на врата со јасна задача ни еден кремац не смее да влезе а се друго пуштај :pos:...и тоа ќе ми биде реалното шоу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom