Пред да умрам...

• Креатор на темата Креатор на темата dzesika
  • Време на започнување Време на започнување
прво и најбитно да го заменам хју хефнер..пошто ептен се мачи чоекон ..
и после да умрам многу лесно и брзо :D

Монголија,Тибет,Камчатка,Прајпијат,Чернобил,Шкотска,Ју Ес оф факинг Еј :)
Јапанка,Црнкиња.
1,000,000$
Вила од 10000квадрата.

Ве жалам ако мислите дека патувањето некаде е достигнување, и што повеќето копнеете по работи кои се купуваат или добиваат со пари.
Знам, клише муабет, бла, бла, ама кога ќе размислиш не е така. Парите се неопходни во секојдневниот живот, ама оној најголемиот копнеж треба да е нешто поголемо од парите, нешто ново. Прашањето е кој е вашиот најголем копнеж, вие велите дека тоа е нешто широко достапно кое можете да го имате секој момент.
Знам дека може да бидете и поголеми хејтери и од мене и да пишувате тука дека и за нешто ново треба пари.

...сакам да најдам вистинска љубов, човек покрај кого ќе се будам до крајот на мојот живот.
... сакам да ја посетам Велика Британија и Ирска.

Возење со бесна кола над 250 км -
Ролеркостер -
Банџи -
Скок со падобран -
Лет во вселената -
Пловење со подморница -
Јапонка/Корејка -
Посета на барем 50% од земјите во светот -
Да видам кит -

И уште некои "ситници" на кои работам. :)
Дури не ги направам овие работи, не умирам!

Ќе го гледам The Ring пред да умрам.
Ќе пишам опроштално писмо до моите најблиски и ќе ја тужам Самара за убиство со умисла од прв степен.хахахах мала шала.

Хмммм, црнец за маж , доста ќе ми е...:pos:

your-kidding-right.jpg

YOUR!
YOUR!
YOUR!
YOU`RE!

Он: Да снимам филм комедија, по можност со тие што останаа од Монти Пајтон. :)

Лондон, Бангкок, Индија, Рио де Жанеиро, Куба, Лас Вегас, Њу Јорк, Мајами, Канкун, Бора Бора... да не продолжувам, на многу места сакам да отидам.
Банџи, Ролеркостер во 6 Flags - Њу Џерси, да отидам на Auto show во Детроит, концерт на Стинг, Buena Vista Social Club(да не набројувам), да го посетам Лувр и да добијам една временска машина.

Пат или поточно - Аџилак до следниве дестинации:
York, Dublin, Barcelona, Paris, Agincourt, Amsterdam, Vienna, Verona, Florence, Rome, Mesinna, Mycenae, Crete, Byzantium, Nicea, Jerusalem, Cairo, Babili. ЈБГ индоевропски ѓак. However од другата страна на земјината топка- Сан Франциско, Бостон, New Orleans, New Amsterdam. Јужна америка не ми е по терк.
Концерти на Евансесенс, Coldplay, Muse и по можност да ги ѕирнам остатоците од The Beatles, Queen.
Да имам барем 3 девојки од странство, (надвор од балкан - 1на штиклирав)
Запознавање (ако потпишува книги) со Карлос Руиз Зафон, Габриел Мираљез, Јустејн Горднер.
Пробување на Пекиншка патка, месо од дивеч....
На погреб да ми ја свират - Vide Cor Meum.

Скромно, не?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom