Жените многу полесно го поднесуваат фактот дека не се во врска

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
114
Жените многу полесно го поднесуваат фактот дека не се во врска!

Oва е последното нешто што го прочитав на нет.:nesvest: Па ми дојде идеја за тема..:icon_lol:

Значи .. дали и колку има вистина во тоа дека жените, крајот на врската го доживуваат како своевидна слобода, додека за мажите тоа е личен неуспех? И зошто?

Индивидуално, факинг индивидуално, нема правила тука. Има такви кои мува не ги лази и кои слават, а има и со суицидни нагони.

се согласувам со мистичен..тоа е многу индивидуална работа...
ја пред 2 месеци раскинав доооооолга врска и ова горенаведеново во мојата ситуација беше точно..не дека не сум го сакала типот али раскинувањето го доживеав како своевидна слобода...а типот како личен неуспех во стил не успеал да ме задржи!

Имаат жените поефикасни механизми за одболување и преболување на крајот. Нова фризура, ново парталче, ново друштво, патување, било каква промена - чуда знае да направи.

Aceva напиша:
Имаат жените поефикасни механизми за одболување и преболување на крајот. Нова фризура, ново парталче, ново друштво, патување, било каква промена - чуда знае да направи.
a da ne zaboravime deka i devojkata moze mnogu polesno da si najde dodvoruvaci a so toa i nov decko.

osamen напиша:
a da ne zaboravime deka i devojkata moze mnogu polesno da si najde dodvoruvaci a so toa i nov decko.
тоа зависи колкави им се способностите!Не се за жалење и мажите!

Ne se za zalenje. NO ako zenskata saka da si fati decko uste sledniot den veruvaj mi ke uspee nikoj nema da ja odbie,tesko deka ke najde masko sto ke i dade korpa,dodeka so maskite toa ide malku potesko.

Го имав читано ова поодамна и не знам....делумно се сложувам, мислам дека тоа си е индивидуална работа, кој како...

Нормално. Со тоа се послободни (иако не е пресудно баш) да се пикаат кај што не ги собира ... жени бе ... :toe:

I jas smetam deka toa e individualno.Sekoj ne e podednakvo cuvstvitelen...

Da, tocno e. Neodamnesniot prekin na vrskata epten dobro mi dojde.. Sloboda... :je: :je:

незнам али иако сум машко и јас крајот на врската не го сваќам трагично, а дека повеќето жени крајот го сметаат како слобода не се сложувам зш тоа е до персоната и карактерот на личноста

Pa ja vikam DA!Jebiga sekoe raskinuvanje treba da znaci potraga za nova vrska.Nekako sve ligusi pagaat....ili mozda ja sum premnogu brutalna?

Kolku nema vrska...ustvari zavisi od situacija.Nie zenskite obicno poise patime koga e vo prasanje ljubovta...i toa raskinuvanjeto znae nekad mn da ne povredi...ne vikam deka i maskite ne gi povreduva samo so oni ne go iskazuvaat toa :raz: :raz:

Zavisi od vrskata i od pricinite za raskinuvanjeto. Dokolku odlukata za prekin e obostrana togas dvajcata ke go doziveat kako svoevidna sloboda, dokolku ne e obostrana togas edniot bez razlika dali e masko ili zensko ke go smeta toa za licen neuspeh... spored mene

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom