Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пореално и полесноДотолку ЕП го освои Србија тогаш играме квалификации во Шпанија.. и тоа ќе играме со Шпанија, Исланд и Бразил. Првите 2 одат на ОИ.
Дотолку Србија не е победник на ЕП, тогаш играме квалификации во Данска.. и тоа со Данска, Унгарија и Анжир. Првите 2 на ОИ.
Е така,сега и на светско ќе си газиме другата година,абе тоа кога ќе тргне тргнато е,само да продолжиме вака на сите полиња(освен во фудбалот,за таму мислам и најголемиот оптимист нема надеж ).
Дотолку ЕП го освои Србија тогаш играме квалификации во Шпанија.. и тоа ќе играме со Шпанија, Исланд и Бразил. Првите 2 одат на ОИ.
Дотолку Србија не е победник на ЕП, тогаш играме квалификации во Данска.. и тоа со Данска, Унгарија и Анжир. Првите 2 на ОИ.
ова ако ја тепаме словенија, така?Дотолку ЕП го освои Србија тогаш играме квалификации во Шпанија.. и тоа ќе играме со Шпанија, Исланд и Бразил. Првите 2 одат на ОИ.
ова ако ја тепаме словенија, така?
--- надополнето: 26 јануари 2012 во 14:44 ---
--- надополнето: 26 јануари 2012 во 14:44 ---