Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дотолку ЕП го освои Србија тогаш играме квалификации во Шпанија.. и тоа ќе играме со Шпанија, Исланд и Бразил. Првите 2 одат на ОИ.
Дотолку Србија не е победник на ЕП, тогаш играме квалификации во Данска.. и тоа со Данска, Унгарија и Анжир. Првите 2 на ОИ.
Овде може да се додаде и дека ако данска или шпанија бидат европски полска влага на нивно место, со тоа така да јас би сакал (од аспект на подобра за мене група) да тепа данска, полска влага наместо неа, турнирот ќе е најверојатно во унгарија а таа е блиску. И за поддршка и з асе друго... не би сакал да тепа шпанија па да играме ракомет богу и за леѓа во исланд или недај боже во бразил , доста ќе ни е шокот со кошарката во венецуела на пола свет далечина и пет и пол часа временска разликаМислам дека и преку двете групи би иделе на ОИ.Повеќе ми се свиѓа вторава група поради тоа што ке имаме шанса за реванш со Данска.
Мора да ги победиме словенциве .. едвај ја чекам утакмицава![]()
Овде може да се додаде и дека ако данска или шпанија бидат европски полска влага на нивно место, со тоа така да јас би сакал (од аспект на подобра за мене група) да тепа данска, полска влага наместо неа, турнирот ќе е најверојатно во унгарија а таа е блиску. И за поддршка и з асе друго... не би сакал да тепа шпанија па да играме ракомет богу и за леѓа во исланд или недај боже во бразил , доста ќе ни е шокот со кошарката во венецуела на пола свет далечина и пет и пол часа временска разлика![]()
a бе да , ама зошо да не слават многу македонци кај нив дома во домашна сала како деновиве во ниш и белград.Ти е гајле, ќе славиме у 5 саат насабајле на плоштад!![]()
Ти е гајле, ќе славиме у 5 саат насабајле на плоштад!![]()
Дотолку ЕП го освои Србија тогаш играме квалификации во Шпанија.. и тоа ќе играме со Шпанија, Исланд и Бразил. Првите 2 одат на ОИ.
Дотолку Србија не е победник на ЕП, тогаш играме квалификации во Данска.. и тоа со Данска, Унгарија и Анжир. Првите 2 на ОИ.
Значи во секој случај се играат квалификации ?Сепак не било вака. Да се поправам..
Ако Србија освои (А Македонија изгуби од Словенија).. ќе играме со Данска, Унгарија и Алжир. Значи ќе го земеме местото на Србија во квалификациите.
Дотолку Македонија ја победи Словенија (без разлика на шампионот).. тогаш играме со Шпанија, Исланд и Бразил.
Ако победи србија, подобриот од дуелот мкд-сло оди во група со данска /унгарија/алжир а послабиот со шпанија/исланд/бразилСепак не било вака. Да се поправам..
Ако Србија освои(А Македонија изгуби од Словенија).. ќе играме со Данска, Унгарија и Алжир. Значи ќе го земеме местото на Србија во квалификациите.
Дотолку Македонија ја победи Словенија (без разлика на шампионот).. тогаш играме со Шпанија, Исланд и Бразил.