Македонија - Словенија [27.01.2012 - 15:15 ч.]

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде за Кире нека биде оваа :)

Ќе ги мачкаме, ќе ги јадеме. Напред!

ЗА КОГОООООООООООООООО???

ЗА МАКЕДОНИЈААААААААААААААААААААААААА!

Гледам дека атмосферата спласна откога не успеавме да обезбедиме полуфинале ама не ми е јасно зошто да спласне? Демек до вчера Македонија играше на секое првенство во секој спорт полуфиналиња па сега сме разочарани што не сме таму? Убаво рече некој на форумов (не ми текнува кој беше) дека ни самите не сме свесни каков успех направија ракометарите. За разлика од кошаркарите (без ни најмала намера да го омаловажам нивниот успех) каде што ЕП не е најсилното натпреварување во кошарка (ги нема САД, Аргентина итн), во Европа се игра најдобриот ракомет во светот. Ова 5 или 6 место е успех рамен на тој на кошаркарите па дури и поголем. Затоа не ми паѓајте во дауни и славете го овој успех а потоа и да им приредиме достоен пречек на нашите херои.

Не е празно дека нашите несакаат да купат карти, туку затоа што овие карти важат и за мечот Србија-Хрватска. Домаќините не оставаат ништо на случајноста, сите билети ќе бидат за нив, едвај 1 000 да добијат сите други репрезентации заедно.
Немаше ниту аранжмани за овој меч, ниту ништо.
--- надополнето: 27 јануари 2012 во 15:15 ---
Ах овој Гајиќ...

Ако да ги видиме малку како играат без подршка од публиката :)).
Јас кажав претходно, од натпреварот со данска па наваму не го гледам првенствово со жар, онака ми е лајт.

Види го ти Филип :D
Инаку, српските браќа од обзебедувањето се расправале со Ников за знамето :tapp:

Темелков го бушат како сакаат :mad:
--- надополнето: 27 јануари 2012 во 15:23 ---
БОРКООООООООООООООООООООООООООООО

На Кире му треваат уште три гола за да биде најдобар на сите Европски.

Кој им даде на Србиве да организираат превенство :tapp: и сега се виде да не беа Македонците никој немаше во сала да им отиде. Кај ги виде Ников 2000 навивачи да не е пијан па дупло му се гледа??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom