- Член од
- 20 ноември 2010
- Мислења
- 738
- Поени од реакции
- 750
Ја обожавам. Девојкава има вистински талент за пеење. Сите нејзини песни ме релаксираат максимално.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај излези на воздух или замиј се.Само што сфатив дека почетокот на Born To Die ми е премноогу сличен на почетокот на Russian Roulette од RihannaИ натаму во текот на песната ми има некој нишка на сличност.
![]()
Која бавна мелодија,кој покер фејс кои тинејџерки,која црна депресија ??бавна мелодија + поукер фејс + тинејџерки што се соживуваат со "депресијата" на оваа (иако повеќето појма немаат што уствари се зборе у песната) = профит.
Ништо повеќе од фејкер.![]()
Која бавна мелодија,кој покер фејс кои тинејџерки,која црна депресија ??
15 песни има на албумот ти ако си слушнал повеќе од две,итоа погодувам Борн ту дај и Видео гејмс еве на. Поим немаш што зборуваш.
Фејкер велишДевојката има повеќе оригиналност од цела женска естрада во моментов.
Ама ај те сфаќам,си наслушнал нешто,сакаш да се направиш паметен,да изедеш гомна а всушност излегуваш музички неедуциран и со никаков слух.
Нема врска дека се најдобри тие, едноставно, за нив има направено спотови и се најпопуларни, а video games мене ми е најдосадна од целиот албум.Неќам да се правам паметен туку си го кажувам искрено моето мислење. Тие песни ти што ги кажа и се едни од по популарните и секако по таа логика тие треба да се и подобрите.
За музички неедуциран немој да ми правиш муабет, затоа што тоа јас тоа што го слушам оние што навистина се разбираат од музика нема да кажат дека е лошо.
Лана дел Реј можеби ви е нешто различно од другите поп пејачки но мене ми е исти кур затоа што едноставно таа пее поп. Па дури коа прочитав дека Елвис и Курт имале влијание врз неа
И нема потреба со навреди. Секој си кажува мислење.
тоа што го пее е се, само поп не е.![]()
![]()
И Лана дел реј тоа што го пее е се, само поп не е.![]()
![]()