Македонија - Србија [25.01.2012 - 20:15 ч.]

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Нека не викаат брачо брачо, ништо не им значи нив оваа победа! Срамота е вака!
Никогаш нема да бидеме како скандинавците. :facepalm:
Само ќе им помогнат на Полска!
Па не сме брачо!Едноставно е.
Само нашава публика се лажат на аткви глупи фори :mad::facepalm::гомце:

Слабо, слабо во одбрана...како кошарка да играме

Нека не викаат брачо брачо, ништо не им значи нив оваа победа! Срамота е вака!
Никогаш нема да бидеме како скандинавците. :facepalm:
Само ќе им помогнат на Полска!

Нас ни треба победа за да играме за петто место, а нив ниту победата ниту поразот не им значат ништо. Затоа „експерту“ ќут! Знаеш дека може да има санкциии ако се докаже дека намерно го дале натпреваров?!

Зошто не уживате бе во натпреварите на нашите ракометари? Толку е едноставно! Не мора да мрчите... Ова ќе биде прекрасен натпревар!

Кај ги наоѓаат македонкиве во публика која од која поубава.
Нема да ме зачуди ако некој и нив сексуално ги напардне како јадниот Македонец во Ниш.

Нема да ме зачуди ако некој и нив сексуално ги напардне како јадниот Македонец во Ниш.

Па, ние сме многу убав народ! Ти сега дозна?! Мораше да видиш на ТВ?!

Абе и Марковиќ од Вардар играл за репрезентација на Србија :pos:

Мореее, даваме репрезентативци во три земји :icon_lol:

Ubavi se, se toa ok ama ne e ova modna pista, treba da se naviva. Do mene edni tuka fateni se se sminkaat idiotki edni :mad:

Samo tuka edno 10 dusi peeme izlezi momce, drugovo spie, a i ok do negde, nespani poveke od 24 casa cel den po vozovi.

Ах овој Алушовски слабо ја игра вторава фаза,треба Манасков цела да ја изигра следната за 5-то место,ќе му требаат натпревари за следните првенства.

Мора да се подобри играта во одбраната. Имаме премногу дупки, не им излегуваме на време и им дозволуваме да вкрстуваат

Ubavi se, se toa ok ama ne e ova modna pista, treba da se naviva. Do mene edni tuka fateni se se sminkaat idiotki edni :mad:

Samo tuka edno 10 dusi peeme izlezi momce, drugovo spie, a i ok do negde, nespani poveke od 24 casa cel den po vozovi.
Не се само 1000?!

Па, ние сме многу убав народ! Ти сега дозна?! Мораше да видиш на ТВ?!
Не ми беше тоа муабетот.Сите знаеме дека сме убав народ :).
Муабетот ми беше нешто да не им се случи на девојчињава.
Тој македонец не бил на ТВ па бил сексуално злоставуван.Не сакам ни да помислам што ќе им се случи на македонкиве со вакво ТВ експонирање :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom