Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Кој ти го даде на тебе превозот? Кој кажа да аплицираш?
Само ти потенцирам , не е работа за овие од другите градови што аплицирааат а не се доволно информирани за поаѓањето така да малкумина би биле што во 5ч ќе се нацртаат на железничка .
Што истовремено се губи можноста да одат оние кои имаат реална можност :tapp:

Фала на комплименти и подршка, ама тешко дека ќе удри гром во коприва :icon_mrgr:
Знаеш како идат тие работи, сите тие што и онака можат да си обезбедат да отидат во Белград како за инает ќе добијат, а другите ќе си навиваме на кајгана :icon_mrgr:
и на кајгана има јака атмосвера бе....:D

Tребаше кога аплицираш да излезеше некој сериски број или код и со тој испринтан да одиш и да земаш карта за воз и влез утре, и ако не си во можност да му дадиш на некој друг.

Стратегија за е-влада.(n)

Мада верувам дека намерно не мислеле на ситници пошо и онака многу малце ќе добијат на наградната игра по регуларен пат.

Фала на комплименти и подршка, ама тешко дека ќе удри гром во коприва :icon_mrgr:
Знаеш како идат тие работи, сите тие што и онака можат да си обезбедат да отидат во Белград како за инает ќе добијат, а другите ќе си навиваме на кајгана :icon_mrgr:

Ако те одберат, да ме благословуваш :pos:

Се знае таму кој ќе оди бе, само нека му ја мисли тој што ветил сто карти за Ниш а не исполнил, да не го снајде судбината како татко му и чичко му :icon_lol:. Чисто онака читам коментари шо како :icon_lol:.

ај шо даваат овие карти, ама што ги читам овие од опзоцијава како мрчат дека е наместено а сите се испопријавиле... :facepalm:

Абе нека местат, нека ми се падне мене 1 па они 999 нека наместат :D

ај шо даваат овие карти, ама што ги читам овие од опзоцијава како мрчат дека е наместено а сите се испопријавиле... :facepalm:

Не сфаќаш ти тоа. Ако не ги извлечат - наместено е. Ќе имаат доказ. :D

Иначе еве, од сеа, иако не е уште изборот а се пријавив кажувам дека е местено. :D

бидете тука да видиме кој ќе е добитник па ако треба да се организираат превози од македонијава до ск или може пак ќе има мини тури и екстра линии за до ск :) ќе видиме што ќе кажат за 15 мин. АКо не не извлечат нас бар да им упатиме апел на тие што ќе одат од срце да навиваат за македонија на лице место :D

Сигурно до сега локалните вмровски штабови ги предале списоците со имиња од "надежниот" вмровски подмладок кој сака да навива во белградска арена утре...Или во најмала рака, Пајо Паторот си користи прилика за собирање на ефтини и мизерни политички поени...(Слично на бесплатниот превоз за пензионерите...) -Знае тој каде таргетира... :)
-Мое мислење е ова само, поздрав до сите што ќе одат во Белград...И рачунајте дека ќе имате едно 10-12 саати клацкање со издрнканите возови од нашана железница, пошто одат со брзина на полжав...
Јас во Белград кога одам (а одам често) патувам со автобус од Фудекс агенцијата, кој не застанува по пат нигде и тргам од 00 00 на полноќ, а во 6 сабајле сум во Белград...Вози брзо тој автобус и не застанува...
Па сеа израчунајте со воз кога ќе стигнете...

а кој не гледа политички поени?

него за превозот ич не си авантуристка, јас на пример сакам да патувам не ми пречи воопшто и 24 саати да патувам до белград. Ако не ти одговара со воз не аплицирај има луѓе на кои им одговара

Не сфаќаш ти тоа. Ако не ги извлечат - наместено е. Ќе имаат доказ. :D

Иначе еве, од сеа, иако не е уште изборот а се пријавив кажувам дека е местено. :D

Абе го сфаќам, знам и дека не е ова „чиста лотарија“, ама немора да се мрчи јбт. Бесплатно е пријавувањево, не е преку СМС/телефон... o_O

Ми кажааа дека би било смешно да се месте за тие пари ама пак.. не верувам мн во тоа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom